Echipament sportiv Zipro Power Belt (13112323)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6845779
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6845779
Toate produsele
Accesoriul este confectionat din piele de inalta calitate si garanteaza durabilitate si confort exceptionale. în timpul exercițiilor complexe de forță. Mai mult, o pernă lombară în talie va preveni orice disconfort la ridicare și va minimiza riscul de încordare la nivelul coloanei inferioare. Power Belt este concepută pentru adevărații pasionați de culturism care doresc să-și atingă partea superioară a corpului. Posibilitati.

Descoperiți beneficiile Power Belt din piele

Cureaua din piele este o parte integrantă a antrenamentului obișnuit de forță, ajutând nu numai la exercițiul în sine, ci și la îngrijirea sănătății și siguranței noastre. Acționează ca un stabilizator pentru scheletul nostru, care își atinge sarcina maximă în timpul exercițiilor precum deadlift-ul sau bench press. Descoperiți toate beneficiile utilizării Power Belt.

Reducerea riscului de rănire

Reducerea tensiunii în mușchii abdominali și ai spatelui datorită exercițiilor Power Belt poate proteja împotriva microtraumelor, în care reacția naturală de apărare a corpului este așa-numita durere. Dar datorită stabilității oferite de centură, minimizi și riscul altor răni datorită naturii diferitelor exerciții. Cureaua potrivită poate fi cheia succesului. Centura de putere din piele vă va sprijini în luptă și vă va menține confortabil în timpul exercițiilor intense.

Forță crescută

Cu stabilitatea suplimentară oferită de o centură de piele, veți putea să vă folosiți mușchii de bază și forța musculară mai eficient pentru a face față sarcinilor mult mai mari. Ceea ce va duce la o putere sporită în viitor.

O concentrare mai bună

Capacitatea de a nu ne îngrijora dacă menținem o postură corectă și sănătoasă în timpul exercițiilor este o binecuvântare. O centură de haltere din piele vă va ajuta în acest sens. Nu va mai trebui să fii distras de gânduri despre posibile greșeli în timpul exercițiilor fizice, care ar putea avea consecințe dezastruoase.
Brand
Brand
Zipro
Principale
Tip închidere
cataramă
Tip
brîu atletic
Destinat
pentru atletism
Specificații principale
Producator
Zipro
Model
Power Belt (13112323)
Informaţii generale
Culoare
negru
Carcasă
Material
piele
Dimensiuni și greutate
Greutate
0.55 kg
Lungimea
119 cm
Informaţii generale
Mărime
universal
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate