Scara de coordonare LiveUp Agility ladder LS3671 art. 41486

sportmagazin.md
Contactele vânzătorului
str. Cojocarilor, 13
www.sportmagazin.md Toate produsele
60539888
68175554
22275076
Contactele vânzătorului
str. Cojocarilor, 13
www.sportmagazin.md Toate produsele

Scara de coordonare LiveUp Agility ladder  4m și 8m este un instrument ideal pentru îmbunătățirea vitezei și coordonării sportivilor. Acest echipament este o parte esențială a multor sporturi, inclusiv culturism, aerobic feminin și gimnastică.
Permițându-vă să efectuați exerciții cu o creștere treptată a ritmului și a intensității, scara de coordonare ajută la exersarea mușchilor din tot corpul și la îmbunătățirea abilităților motorii. Îmbunătățiți-vă performanța, jocul de picioare, coordonarea și viteza cu acest antrenor de agilitate premium.
Chiar și în spații restrânse, puteți face exerciții eficiente folosind scara compactă de 4 metri. Datorită micului sac de transport negru, puteți lua scara cu dvs. oriunde - la sală, pe banda de alergare sau chiar în vacanță.
Designul inovator cu marcaje anti-alunecare asigură faptul că treptele rămân la locul lor în timpul antrenamentelor intense, ceea ce face ca exercițiile cu scara de viteză să fie și mai eficiente. Fabricate din materiale de calitate profesională și concepute de sportivi pentru sportivi, aceste scări de antrenament vă garantează satisfacția și atingerea obiectivelor de antrenament de fitness.

Dimensiuni: 4 metri.

Specificații principale
Producator
LiveUP
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate