Pelincute din bambus Babyono Blue (70x70 cm) 3 buc

mamabox.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele
+373 60700005
+373 69797960
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele

Fibrele de bambus formează o acoperire extrem de moale și delicată, comparabilă cu mătasea. Bambusul este una dintre cele mai valoroase plante cunoscute pentru proprietățile sale benefice și liniștitoare. Este o materie primă regenerabilă și prietenoasă cu mediul. Crește foarte repede, chiar și până la 1 m pe zi, și nu se folosesc pesticide pentru ao crește. Bambusul are proprietăți antibacteriene și, prin urmare, este rezistent la mirosuri. Datorită naturii delicate a fibrelor de bambus, este necesar să se mențină o temperatură de spălare adecvată.


Scutecele BAMBOO, naturale, super moi și blânde, sunt un element integrant al unui set de lucruri pentru nou-născut, indispensabile atât în perioada neonatală, cât și în cea a sugarului.


Înfășarea din fibre de bambus poate fi folosită încă din primele zile de viață - pentru împachetare, ca pătură ușoară, pernă de înfășat, cearșaf sau prosop la îndemână. Sunt ideale ca acoperire în timpul alăptării sau ca tampon peste umărul unui părinte pentru a proteja hainele atunci când eructe. De asemenea, pot fi folosite ca îmbrățișări de somn sau ca husă ușoară pentru cărucior. Sunt potrivite pentru orice situație care necesită contact strâns cu pielea bebelușului. Setul include 3 scutece: 2 dintre ele sunt decorate cu imprimare color, al treilea este uniform colorat. Sunt ambalate într-o pungă transparentă prinsă cu nasturi.



Extrem de moale

Antibacterian

Multifuncțional

Țesătură ușoară pentru respirabilitate

Datorită proprietăților sale hipoalergenice, este potrivit pentru pielea sensibilă

Rezistent la mirosuri

Ideal atât pentru acasă, cât și pentru ieșiri


Setul include 3 scutece: 2 buc. decorat cu imprimare color, al treilea este uniform colorat.

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate