joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6847025
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6847025
Toate produsele

Slapi Joma S.Paros Men 2403 sunt o alegere pentru barbatii care apreciaza confortul, functionalitatea si designul modern. Acești șlapi albastri sunt o combinație perfectă de stil de viață și eleganță sportivă, care vor funcționa bine atât în timpul drumețiilor urbane de zi cu zi, cât și într-un stil mai casual, de vacanță.

Stilul acestor pantofi este un sabot tradițional slip-on care se adaptează cu ușurință la forma piciorului, iar datorită branțului profilat, garantează un nivel ridicat de confort chiar și în timpul utilizării pe tot parcursul zilei. Confectionati elegant din material sintetic solid intr-o culoare albastra universala, sabotii Joma S.Paros Men 2403 se potrivesc perfect cu multe tinute, de la cele casual la cele mai sportive.

Atunci când alegeți saboții Joma, puteți conta pe o înaltă calitate a manoperei, care se reflectă în durabilitate și confort de purtare. Logo-ul producătorului plasat delicat pe produs adaugă farmec și subliniază caracterul sportiv al încălțămintei. Materialul exterior și insertul din plastic asigură rezistență la uzură și sunt ușor de curățat.

Saboții Joma S.Paros Men 2403 sunt disponibili în categoria șlapi pentru bărbați, care face parte din categoria mai largă de pantofi. Fiind un produs clasificat atât pentru utilizarea de zi cu zi (stil de viață), cât și pentru un aspect mai sportiv, acești șlapi sunt o propunere flexibilă pentru bărbații care apreciază un stil de viață activ și confort.

În plus, acești saboți sunt livrați în ambalajul original al producătorului, ceea ce îi face o idee perfectă pentru un cadou practic și elegant. Culoarea clasică albastra, fără închidere și aspectul elegant fără model dominant fac ca acești saboți să se adapteze cu ușurință la preferințele individuale și se vor potrivi cu majoritatea stilurilor bărbaților.

Specificații principale
Marime
45
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate