Accesoriu p/u audio Hi-Fi Sumiko Pearl Cartridge

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848527
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848527
Toate produsele
Pickupul cu magnet mobil Sumiko Pearl face parte din seria de cartușe Oyster a companiei și are un raport calitate-preț extrem de favorabil. Capul are un ac ascutit eliptic montat pe un suport din aliaj metalic si produce un semnal sonor de iesire cu un nivel de 4 milivolti. Suspensia capului este realizată din cauciuc sintetic elastic și amortizează bine vibrațiile parazite și oferă, de asemenea, acului mobilitatea necesară pentru citirea corectă a coloanei sonore a unui disc de vinil.

Pickup-ul are un sistem magnetic îmbunătățit care oferă o gamă largă de frecvențe reproductibile și o dinamică remarcabilă a sunetului. Capul este realizat din material anti-rezonanta si are un finisaj auriu si negru foarte atractiv.

Potrivit multor observatori ai publicațiilor audio de top din lume, Sumiko Pearl este unul dintre cele mai bune capete MM nu numai în categoria sa de preț, ci și printre modelele mai scumpe. Acest cartus este potrivit pentru instalarea pe majoritatea playerelor cu prețuri medii și mari, iar parametrii săi se combină bine cu aproape orice braț. Atunci când este configurat corespunzător, Sumiko Pearl își poate surprinde proprietarul cu o calitate a sunetului la care este de obicei greu de așteptat de la capetele MM de acest cost.

Sumiko Pearl este una dintre cele mai populare și mai rentabile modalități de a îmbunătăți calitatea sunetului platanului dvs. Datorită nivelului său de semnal de ieșire destul de ridicat și caracteristicilor de încărcare apropiate de cele standard, Sumiko Pearl se potrivește bine cu majoritatea modelelor de preamplificatoare fono. Cu toate acestea, pentru a exploata pe deplin potențialul acestui cap, ar trebui să fie conectat la corectori de înaltă calitate, cu o sensibilitate bună.

Caracterul sonor al lui Sumiko Pearl este foarte ritmic, cu frecvențe joase naturale, bine dezvoltate și un mediu foarte plăcut. Acest cap transmite foarte exact esența înregistrărilor muzicale, indiferent de genul căruia îi aparțin. Gama extinsă de înaltă frecvență conferă sunetului Sumiko Pearl o aerisire, mai ales vizibilă atunci când ascultați înregistrări acustice.
Brand
Brand
Sumiko
Principale
Tip
cap de ridicare
Specificații principale
Producator
Sumiko
Model
Pearl Cartridge
Informaţii generale
Culoare
negru
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate