Accesoriu p/u instrumente muzicale miscellaneous Nux B6

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848773
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848773
Toate produsele
NUX B-6 – sistemă digitală wireless pentru amplificarea sunetului saxofonului în condiții de concert live și înregistrare de studio. Setul constă dintr-un microfon electret direcțional montat pe un gât flexibil, fixat pe un emițător ușor și compact, echipat cu un sistem de prindere pentru pavilionul oricărui tip de saxofon și un receptor ultracompact, combinat cu un conector XLR echilibrat, care se conectează direct la mixer, amplificator sau interfață audio.

Sistemul wireless NUX B-6 asigură transmiterea stabilă a semnalului audio în rezoluție înaltă de 24 biți/44,1 kHz, oferind o lățime de bandă de 20 Hz – 20 kHz. Transmisia se face în banda ISM de 2,4 GHz, asigurând un radius de acoperire de aproximativ 20 de metri (în funcție de arhitectura încăperii, cu corecții pentru coloane și pereți despărțitori), precum și de prezența routerelor Wi-Fi și a altor surse de interferență.

Funcționalitățile sistemului wireless digital NUX B-6

Utilizarea acestui sistem pentru amplificarea sunetului saxofonului rezolvă multe probleme dintr-o singură mișcare. În primul rând, oferă libertate de mișcare muzicianului. În al doilea rând, fixarea microfonului direct pe pavilionul instrumentului, menținând o distanță constantă între microfon și rezonator, permite evitarea comprimării excesive, o măsură necesară când se utilizează un microfon pe suport, păstrând toate nuanțele dinamice ale interpretării.

Sistemul dual de amortizare, în capsula microfonului și în montura emițătorului la pavilion, izolează microfonul de vibrațiile nedorite, iar flexibilitatea monturii permite găsirea poziției optime față de fluxul sonor. Sistemul wireless NUX B-6 are trei moduri comutabile, adaptând funcționarea microfonului la răspunsul și banda de frecvență a diferitelor tipuri de saxofon: sopran, alto și tenor/bariton. Montura din cauciuc a emițătorului pe pavilion previne deteriorările mecanice ale instrumentului și a stratului protector.

Acumulatoarele integrate ale emițătorului și receptorului, cu o capacitate de 500 mAh, asigură o funcționare autonomă de peste 4 ore fără reîncărcare suplimentară, iar carcasa elegantă servește nu doar pentru transport, ci și ca stație de încărcare/power bank pentru încărcarea simultană a acumulatorilor emițătorului și receptorului. Bateria încorporată a carcasei, cu o capacitate de 3000 mAh, prelungește timpul de funcționare al sistemului wireless până la 15 ore, suficient pentru muzicienii cu program intens, având multiple spectacole și sesiuni de studio pe parcursul zilei. În absența semnalului timp de 10 minute, sistemul wireless NUX B-6 intră automat în modul de economisire a bateriei.
Brand
Brand
miscellaneous
Principale
Destinat
pentru saxofon
Tip
microfon
Specificații principale
Producator
miscellaneous
Model
Nux B6 Wireless System - sistem wireless p/u saxofon
Carcasă
Material
plastic
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni (LxÎxA), cm
153x113x55
Greutate
380 g
Informaţii generale
Culoare
negru
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate