Căști cu fir Sennheiser IE 200

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6850047
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6850047
Toate produsele
Descriere Căști Sennheiser IE 200
Sennheiser IE 200 sunt căști intraauriculare cu driver dinamic. Indiferent dacă sunteți un audiofil sau doriți doar să vă îmbunătățiți sunetul din mers, aceste căști excepțional de neutre și precise deschid o lume cu totul nouă a detaliilor.

Bucurați-vă de muzica pe care o iubiți ca niciodată, dezvăluind cele mai mici detalii. Echilibrul tonal al lui IE 200 este axat pe bas profund și înalte cristaline. Inginerii Sennheiser au depus eforturi considerabile pentru a elimina vârfurile și văile care pot îneca sau umbri o anumită notă.

Sunet neted, fără vârfuri sau văi

Audiofilii cu experiență știu ce înseamnă „sună ca într-o cutie”. Acesta este un interval care crește brusc la frecvențe joase și înalte (curba de răspuns în frecvență arată ca o cadă). Nu veți găsi așa ceva în IE 200 neutru. La reglarea acestor căști, inginerii au făcut eforturi mari pentru a obține un efect de egalizare a câmpului împrăștiat care este excepțional de aproape de ideal. Aceasta este o realizare destul de mare pentru căștile intraauriculare.

Sunet Hi-Fi accesibil tuturor

Indiferent cât de grozave sunt căștile tale wireless, tot trebuie să le încarci. Cu IE 200, tot ce trebuie să vă amintiți este să le conectați la sursa audio. Și când o faci... vei fi complet cufundat într-o lume a sunetului echilibrat, plină de detalii și prezență cum nu ai experimentat niciodată. Estetica elegantă complet neagră reflectă perfect acest angajament pentru precizie. Carcasa extrem de adaptabilă se potrivește confortabil în orice ureche, de la mare la chiar foarte mică, evidențiind intenția clară de a face sunetul audiofil accesibil oricui și tuturor.

Difuzor de marcă de la modelele emblematice

În centrul IE 200 se află difuzorul care se găsește la modelele mai scumpe. IE 200 dispune de unele dintre cele mai bune tehnologii pe care Sennheiser o are de oferit. De exemplu, un driver cu bandă ultra-largă de 7 mm cu răspuns rapid care nu prezintă practic nicio distorsiune armonică. De aceea, îl veți găsi și în modelele de vârf IE 300, IE 600 și IE 900. Acest driver dinamic reproduce tranzitorii cu mare precizie pe întreaga gamă de frecvențe - astfel încât să puteți auzi exact ceea ce a intenționat inginerul. Capcana taie amestecul așa cum ar trebui; închide ochii și sunetele realiste te vor face să te simți ca și cum vocalistul este în cameră cântând doar pentru tine.
Carcasă
Lungime cablu
1.2 m
Tip căști
in-ear vacuum
Scopul
pentru telefon mobil
Mod de folosire
în auriculă
Principale
Form factor
închis
Conectori
Conectare prin fir
mini-jack 3.5 mm
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
119 dB
Rezistenţă
18 Om
Frecvența minimă
6 Hz
Frecvența maximală
20000 Hz
Comunicaţii
Tip de legătură
canal radio
Informaţii generale
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Sennheiser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate