Tigaie Berghoff Stone 25cm (3950590)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6851824
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6851824
Toate produsele
Colecția de vase de gătit Leo Stone+ de la BergHOFF este o serie de vase de gătit de înaltă calitate, versatile de zi cu zi. Tigaia este realizată din aluminiu turnat, care prelungește durata de viață, asigură încălzire rapidă și distribuție uniformă a căldurii, ușurând gătitul și curățarea. Se recomandă spălarea mâinilor.

Caracteristici: corpul din aluminiu turnat prelungește durata de viață a tigaii, asigură o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii, ușurând gătitul și îngrijirea vaselor; Acoperire ceramică antiaderentă CeraGreen 100% ecologică și sănătoasă, permițându-vă să prăjiți practic fără ulei; Mâner fenolic cu inserție din silicon pentru o prindere moale și confortabilă; fund cu 2 bile; există un orificiu în mâner pentru depozitarea verticală; potrivit pentru toate tipurile de sobe, inclusiv cu inducție; nu este potrivit pentru cuptor

Ingrijire: se recomanda spalarea manuala; Este recomandat să folosiți unelte de bucătărie nemetalice (polipropilenă, silicon, lemn) pentru a preveni deteriorarea stratului antiaderent.
Principale
Tip
pentru clatite
Colecția
Leo
Fund de inducție
da
Form factor
circular
Carcasă
Materialul mânerului
rășină fenolică
Material carcasă
aluminiu
Acoperire anti-aderent
da
Materialul acoperirii
ceramică
Mînere
1
Dimensiuni și greutate
Înălţime
20 mm
Diametru
25 cm
Informaţii generale
Culoare
negru
Ţara de asamblare
Belgia
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Berghoff
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate