Scaun pentru alimentatie Kinderkraft Tummie Green

mamabox.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele
+373 60700005
+373 69797960
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele

TUMMIE este un scaun pliabil 2 in 1 care este potrivit inca de la nastere. Acest lucru este posibil datorită funcției de salturi - pur și simplu reglați spătarul și suportul pentru picioare și poziționați inserția interioară cu tetiera, astfel încât nou-născutul să o poată folosi. Acest scaun înalt este o soluție excelentă pentru părinții care doresc să înceapă să extindă dieta bebelușului lor de la patru luni. Cu reglarea corectă și centurile de siguranță reglabile, învățarea să mănânci va fi și mai ușoară.
Scaunul înalt TUMMIE are șapte reglaje pe înălțime, astfel încât poate fi adaptat la aproape orice masă. Are si o tava reglabila (trei pozitii) cu capac detasabil care se curata usor sub jet de apa. Materialul este sigur pentru alimente. In plus, intregul scaun este realizat din materiale care pot fi sterse usor cu o carpa umeda. TUMMIE poate fi, de asemenea, pliat aproape plat, facand depozitarea mult mai usoara, mai ales in apartamentele mici. Stilul său este versatil și atemporal, ceea ce înseamnă că va deveni rapid piesa centrală a casei tale.

Principalele avantaje
Scaun inalt cu insert
Bar cu două jucării
Partea superioară a tăvii detașabilă
Inaltime reglabila

Particularități
scaun înalt 2 în 1
TUMMIE este potrivit pentru copii încă de la naștere – datorită funcției de bouncer, bebelușul tău poate fi alături de tine încă de la naștere, iar tu poți începe să-și îmbogățești alimentația de la patru luni. Pur și simplu reglați spătarul și suportul pentru picioare și înlocuiți bara de jucării cu tava, iar TUMMIE se transformă dintr-un șezlong într-un scaun înalt și invers.

Domeniu mare de reglare
Scaunul TUMMIE are un spatar reglabil (patru pozitii) si un suport pentru picioare (trei pozitii). Există, de asemenea, o inserție detașabilă cu o tetieră moale, care va ajuta copilul să ia poziția corectă în timp ce stă întins în șezlong.

Tava cu blat detasabil
TUMMIE este echipat cu o tava reglabila cu capac detasabil. Este ușor de spălat sub jet de apă, iar tava în sine poate fi instalată cu ușurință la una dintre cele trei distanțe de scaun. Partea superioară a tăvii este realizată din materiale de calitate alimentară. Când nu este utilizată, tava poate fi depozitată pe suportul de pe picioarele din spate, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână.

Șapte opțiuni de reglare a înălțimii.
Înălțimea poate fi reglată la șapte niveluri diferite, astfel încât să puteți poziționa rapid scaunul, astfel încât copilul să poată mânca cu tine la masă. Asigurați-vă că setați suportul pentru picioare și spătarul în poziția corectă, pentru a ajuta copilul să dezvolte obiceiul de a sta în picioare în timp ce mănâncă.

Se pliază plat
Scaunul înalt TUMMIE se pliază, iar tava poate fi de asemenea scoasă și depozitată pe picioarele din spate. Aceasta este o soluție excelentă, mai ales pentru apartamentele mici. În plus, TUMMIE este echipat cu două roți practice care fac scaunul înalt ușor de mutat.

Sigur și stabil
Cadrul scaunului este din oțel rezistent, roțile au încuietori. TUMMIE are, de asemenea, un ham reglabil în cinci puncte pentru a menține chiar și copiii foarte ageri pe loc. Tava este o altă caracteristică de siguranță.

Materiale
Cadru stabil
Oțel durabil
Usor de curatat
Fabricat din poliuretan - pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă.
Inserție moale
Poliester cu uscare rapidă
Tavă de siguranță
Plastic alimentar

Informații suplimentare
Inaltimea/greutatea/varsta copilului de la nastere pana la 15 kg
Greutatea produsului 7,9 kg
Dimensiuni produs 55,5 x 84,5 x 101 cm
Înălțime – nivel 1 101 cm
Înălțime – nivel 2 98 cm
Înălțime – nivel 3 96 cm
Înălțime – nivel 4 93 cm
Înălțime – nivel 5 90,5 cm
Înălțime – nivel 6 88 cm
Înălțime – nivel 7 85 cm
Distanța dintre picioarele din față 57,5 cm
Dimensiuni spate 87 cm
Dimensiuni scaun 44 x 30,5 cm
Dimensiuni tava 29 x 18,5 cm
Grosimea tavii 55 x 27,5 cm

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate