maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6853084
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6853084
Toate produsele
Mașina de cusut Bernette b35 este un model fiabil și ușor de utilizat de la Bernina, cu o gamă largă de posibilități pentru cusutul acasă.

Bernette b35 efectuează 23 de operații de cusut cu posibilitatea de reglare a lungimii și lățimii cusăturii. Pe lângă operațiile de lucru și speciale, cum ar fi cusătura ascunsă sau overlock, aceasta vă permite să butonați automat și să decorați produsele cu cusături decorative. Pentru selectarea și configurarea cusăturii alese se folosesc regulatoare cu discuri pe panoul frontal al mașinii.

Pentru o cusătură cât mai confortabilă, mașina este echipată cu un dispozitiv integrat de înfilare a acului, un sistem de dezactivare a transportorului și un dispozitiv automat de înfășurare a firului pe bobină. Zona mare de lucru din dreapta acului (170 mm) și iluminarea LED asigură o muncă comodă și precisă cu produse de mari dimensiuni.

Motorul puternic și funcționarea lină a mașinii garantează o calitate înaltă a cusăturii atunci când coaseți orice tip de țesătură - de la mătase și organza, până la materiale de blugi și de paltoane. Cadrele metalice și baza largă fac mașina stabilă, permițând realizarea unor cusături excelente la viteze de până la 860 cusături/min.
Principale
Tip de suveică
vertical
Numarul de picioruși
7
Mecanismul de filetat
da
Control
Lățime max. zigzag-ului
5 mm
Lungimea max. cusătură
4 mm
Tip control
electromecanic
Tighele
Tipuri de operatiuni
23
Numărul de bucle
1
Tighel buclă
automat
Tighele de lucru
14
Cusut nasturi
da
Iluminare
Iluminare
da
Carcasă
Depozitarea accesoriilor
da
Informaţii generale
Greutate
7.2 kg
Culoare
alb / negru
Garanţie
24
Inclus în set
picior pentru fermoare de cusut; picior pentru cusătura ascunsă la tiv; picior de cusut nasturi; picioruș de surfilare; universal picior; set de ace; bobine;
Producător si model
Producator
Bernette
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate