Accesoriu foto și video Bresser BR-96RGB LED Pocket Light

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6855208
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6855208
Toate produsele
Lumina de buzunar LED Bresser BR-96RGB este o sursă de lumină LED RGB compactă, dar puternică, de 9W, pentru fotografie și video. Dispunând de tehnologie LED fără pâlpâire, BR-96RGB este eficient, durabil și versatil. Fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu fire de 1/4"-20 pe partea inferioară și pe o parte. Astfel, puteți monta cu ușurință lumina pe camera dvs., de exemplu, sau o puteți conecta la smartphone-ul dvs. prin intermediul 2-in-1 multiplu inclus. -mini trepied funcțional.

Puteți regla cu ușurință luminozitatea și temperatura culorii. Lampa LED este formată din 80 de LED-uri, care împreună oferă o putere de ieșire de 9W. O valoare CRI ridicată de 95+ garantează culori naturale. Aceasta este combinată cu temperaturi reglabile de la 2800K (lumină albă caldă) la 6500K (lumină de zi). În acest fel, decideți dacă doriți să adăugați puțină lumină suplimentară sau să mergeți la maxim. Acest lucru face ca lumina de buzunar LED BR-96RGB să fie o lampă foarte versatilă. În plus, puteți selecta culoarea luminii folosind modul HSI/RGB. Indiferent de culoare doriți, aveți la dispoziție 360 ​​de culori în modul RGB. De asemenea, puteți utiliza 9 efecte prestabilite pentru o mare varietate de scenarii, cum ar fi: mașină de poliție, ondulare, petrecere, fulger, televizor, lampă defectă, artificii și paparazzi.

Lampa de buzunar Bresser BR-96RGB poate fi folosită și ca baterie portabilă. Este echipat cu o baterie încorporată de 4000 mAh. Acest lucru facilitează încărcarea bateriilor telefonului sau a camerei foto chiar și în timp ce lucrați. Lampa arde aproximativ 100 de minute de la o încărcare completă la luminozitate maximă. Încărcarea se face prin USB Type-C. Ieșirea USB este portul 5
Producător si model
Producator
Bresser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate