Accesoriu foto și video Bresser Lamele Cover-Plates/Blank Slides 50/100 ready to use SET

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6855262
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6855262
Toate produsele
Diapozitivele și ochelarii de acoperire sunt un accesoriu indispensabil care afectează și calitatea imaginii. Pentru majoritatea microscoapelor biologice, grosimea lamei este un parametru optic important, deci este inclusă în designul optic și, dacă da, imprimată pe fiecare tub obiectiv. De obicei, puteți vedea numărul 0,17 - aceasta este grosimea în milimetri. Pentru sarcini complexe în laborator sau pentru microfotografie, este necesar să se utilizeze lamele de grosimea necesară și de înaltă calitate.

Lamelele incluse în kit sunt fabricate din sticlă Boro 3.3 și sunt standardizate la o grosime de 0,16-0,19 mm. Astfel, ele corespund foarte bine cu 0.17mm dorit și oferă cea mai bună calitate a imaginii. Aceste lame de acoperire Boro 3.3 sunt de un alb pur, fără dungi, pre-curățate și gata de utilizare. De asemenea, sunt potrivite în special pentru microscopia cu fluorescență.

Lamelele sunt fabricate din sticlă soda-calcică și au margini șlefuite pentru o manipulare în siguranță. Au o marjă de scriere mată pe ambele părți (sus și jos). Lamele și lamelele sunt ambalate separat într-o pungă sigilată în vid care conține un desicant. Ele pot fi depozitate timp îndelungat fără pierderi de calitate din cauza hidrolizei și sunt ușor de îndepărtat.
Principale
Tip
sticlă pentru microscop
Destinat
pentru microscop
Informaţii generale
Culoare
transparent
Inclus în set
100 buc
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Bresser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate