Mașină de spălat pardoseli Fimap Orbitizer (109940)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6862153
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6862153
Toate produsele
Pregatita pentru absolut orice tip de prelucrare in cele mai dificile spatii

Orbitizer este o mașină profesională de curățat podele care poate funcționa literalmente în orice colț din orice spațiu și poate efectua o varietate de tratamente pe toate tipurile de podele. Recomandat pentru curățări scurte și direcționate în cazurile în care spațiul nu permite utilizarea unei mașini de dimensiuni convenționale.
Acest model este un instrument extrem de util pentru firmele de curatenie, deoarece aceasta solutie universala este folosita in toate industriile si asigura o curatare mecanizata eficienta in cele mai dificile spatii datorita designului sau compact si a unei inaltime a cadrului de sustinere de numai 11 cm.
Aparatul este alimentat de o baterie cu litiu de 36 V, care vă permite să vă deplasați liber între camere, indiferent de prezența prizelor în acestea.
Curățarea și tratarea podelei se efectuează cu o mișcare orbitală, care garantează rezultate excelente cu utilizarea minimă a apei și calitate uniformă de curățare pe toată suprafața tratată, inclusiv colțurile și marginile. Pe lângă curățare, mașina poate efectua diferite tipuri de prelucrare folosind tampoane adecvate.
Ideal pentru utilizarea în transportul public, cum ar fi autobuzele și trenurile, unde se curăță cu ușurință sub scaune și în spații mici, cum ar fi paliere, scări și săli de așteptare, precum și în zone foarte aglomerate, cum ar fi băi și bucătării.
Brand
Brand
Fimap
Principale
Tip
mașină de curățat podelele
Puterea
Putere
300 W
Specificații principale
Producator
Fimap
Model
Orbitizer (109940)
Performanţă
Capacitatea de lucru pe suprafață
500
Lățimea de lucru
340 mm
Alimentare
Tip alimentare
acumulator
Tensiune
36 V
Baterie
Acumulatoare în set
1
Set
Cantitatea de perii
1 buc.
Volum rezervoar apă curată
1 l
Tip perie
şurub
Dimensiuni și greutate
Greutate
12 kg
Dimensiuni (ÎxLxA), cm
129x32x33
Informaţii generale
Garanţie
-
Culoare
sur / albastru
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate