Scoica auto-carucior i Doona i-Size Sahara Sand 2 in 1

mamabox.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele
+373 60700005
+373 69797960
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele

Doona i Car Seat & Stroller este un sistem de călătorie complet integrat, permițându-vă să vă mutați de la scaunul auto la cărucior în câteva secunde. Doona i îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță pentru scaunele auto și cărucioarele și este certificată R129, (îndeplinește regulamentul european de siguranță i-Size).

Doona i are un ham integrat în 5 puncte; conceput pentru a distribui forțele uniform pe umerii și șoldurile bebelușului. Hamul în 5 puncte este conectat la tetiera reglabilă, făcându-le pe amândouă ușor de reglat în funcție de înălțimea bebelușului și evită nevoia de a reînfila hamul. Atât hamul, cât și tetiera oferă siguranță și confort copilului dumneavoastră, folosind materiale care absorb energie, sigure pentru bebeluși.

Împreună cu tetieră și ham integrate, scaunul auto vine cu suplimentul de protecție la impact lateral (SIP) Doona. Simplu de utilizat cu conexiunea sa magnetică, suplimentul oferă protecție sporită împotriva impactului lateral în cazul unui impact pe partea laterală a vehiculului și îl protejează mai bine pe micuț prin absorbția de energie. Dar nu vă faceți griji, Doona i poate fi folosit și fără, datorită structurii sale inovatoare cu perete dublu, care oferă și protecție împotriva impactului lateral.

Designul elegant al scaunului auto și căruciorului vă permite să mergeți fără efort de la A la B cu copilul dumneavoastră, indiferent dacă este în mașină, transportul public sau vă plimbați prin oraș. Roțile de înaltă durabilitate sunt concepute pentru plimbările de zi cu zi și maximizează confortul pentru micuțul dvs., în timp ce capacul fin din piele artificială pentru ghidon și designul mânerului mai lung asigură ușurință și părinților. Doona i are, de asemenea, suporturi de umăr care se fixează ușor, care se conectează la partea inferioară a tetierei, ceea ce face mai ușor să plasați copilul în cărucior. Scaunul auto și căruciorul revoluționar oferă o soluție sigură și practică pentru părinți din mers.

Doona este singurul scaun auto care a fost testat și certificat ca scaun auto pentru sugari, cărucior și cărucior pentru copii, oferind o siguranță deplină pentru copilul dumneavoastră în toate circumstanțele. Cu protecția sa unică la impact lateral cu 3 straturi, tehnologia anti-coliziune cu bară anti-rebound*, ham de siguranță superior în 5 puncte și inserție ergonomică pentru sugari, Doona este unul dintre cele mai sigure scaune auto disponibile astăzi.

Proiectat alături de experți medicali și de inginerie, Doona se asigură că corpul bebelușului este susținut corespunzător în poziția ergonomică corectă. Designul ergonomic aproape plat al Doona™ Infant Insert sporește partea superioară și inferioară a spatelui nou-născutului și asigură alinierea ergonomică a gâtului și spatelui bebelușului.

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate