Aparat electric de masaj Naipo MGE-2302 Eye Massage

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6864449
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6864449
Toate produsele
【MASAJATOR INTELIGENT PENTRU OCHI】 - Cu funcții cuprinzătoare și un aspect elegant, masajatorul electric pentru ochi fără fir vă poate ajuta să reduceți oboseala ochilor și cercurile întunecate, oferindu-vă o experiență confortabilă și plăcută. Este pentru uz casnic, nu pentru uz medical.


【PATRU MODURI DE MASAJ PENTRU A REDUCE OBOSEALA OCHILOR】 - Există moduri de energie, relaxare, ușurare și somn. Funcțiile de presiune a aerului, vibrație, căldură și muzică sunt combinate în diferite moduri pentru a vă oferi o experiență de masaj pentru ochi ca la spa.


【PORTABIL ȘI REÎNCĂRCABIL】 - Masajatorul pentru ochi este pliabil la 180°, făcându-l mic pentru a fi pus în geantă și ușor de transportat în călătorii. Banda elastică este reglabilă pentru a se potrivi diferitelor fețe. Bateria reîncărcabilă de 1500mAh încorporată este ușor de încărcat cu cablul de încărcare USB-C inclus.


【CONEXIUNE BLUETOOTH】 - Masajatorul pentru ochi Naipo are difuzoare încorporate și permite conectarea prin Bluetooth pentru a reda lista dvs. de melodii. Modul de muzică oferă muzică preînregistrată pentru a îmbunătăți relaxarea. Opriți muzica apăsând continuu de 3 ori butonul de alimentare dacă nu vă place.
Principale
Destinat
pentru ochi
Form factor
ochelari
Multimedia
Multimedia
muzică prin bluetooth
Conectori
Conectare fără fir
Bluethooth
Conectare prin fir
USB (Type-C)
Alimentare
Tip alimentare
acumulator
Capacitatea acumulatorului
1500 mAh
Informaţii generale
Culoare
alb
Altele
design pliabil
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Naipo
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate