Căști pentru gaming Jabra 24089-999-999 EVOLVE2 40

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6869091
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6869091
Toate produsele
Jabra EVOLVE2 40 este o cască profesională concepută pentru a îmbunătăți concentrarea și comunicarea. Tehnologia inovatoare de anulare a zgomotului vă permite să lucrați în liniște într-un birou deschis zgomotos, creând în mod eficient o zonă de concentrare în jurul dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra muncii dvs. Pernuțele din piele sunt elegante, confortabile de purtat și oferă o izolare excelentă de zgomotul ambiental de la birou. Zona de concentrare este completată de un indicator de ocupat care le arată colegilor că vorbești la telefon.
Dispozitivul este proiectat astfel încât nimic să nu vă distragă atenția de la muncă. Sunet uimitor, izolare excelentă a zgomotului, confort uimitor. Nu este doar un model nou, este un nou standard.

Jabra Evolve2 40 a fost proiectat cu cea mai recentă inteligență. Sistemul cu 3 microfoane, combinat cu un design flexibil de braț, oferă o calitate îmbunătățită a vocii în timpul unui apel în birourile open space. Cu difuzoare mari și puternice cuplate cu cele mai recente tehnologii audio, Evolve2 40 este perfect nu numai pentru lucru, ci și pentru ascultarea muzicii. Prin achiziționarea unui accesoriu de comunicare, utilizatorul devine proprietarul a două dispozitive perfecte și practice: o cască profesională și căști cu drepturi depline care oferă sunet surround. Să te bucuri de melodiile tale preferate fără scurgeri de sunet este o mană cerească pentru a lucra de acasă.

Setul cu cască Evolve2 este compatibil și funcționează excelent cu toate platformele UC (Platforme de comunicații unificate) de vârf. Dacă utilizați Microsoft Teams, veți găsi o versiune complet personalizată și optimizată pentru Teams, pentru a vă ajuta să profitați din plin de platformă.
Principale
Destinat
pentru calculator
Carcasă
Tip carcasă
deasupra
Material pernă
sintetica
Control de volum
da
Audio
Răspuns în frecvenţă
Microfon
da
Ataşarea microfon
mobil
Noise Reduction activ (ANC)
da
Dezactivarea microfonului
da
Numărul de emițători pe partea
1
Informaţii generale
Tip de conectare
cu fir
Tip căști
deasupra
Altele
indicator de ocupat
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Jabra
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate