Echipament sportiv Casada MioMat

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6873114
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6873114
Toate produsele
Recomandări de utilizare

Când se recomandă utilizarea CASADA MioMat?
Pentru dureri de cap. Este necesar să acționați timp de 5-10 minute pe suprafața capului și, mai ales, pe baza craniului. Repetați de mai multe ori până când durerea dispare.
Pentru picioare obosite și picioare plate. Efectuați un set de exerciții pe saltea de 2 ori pe zi (mergeți pe loc, mutați greutatea corpului de la degetele de la picioare la călcâie)
Pentru durerile de gât. În caz de durere acută, este necesară consultarea unui medic. Întindeți-vă pe covoraș în zona dureroasă timp de 10-15 minute de 2-3 ori pe zi.
Pentru durerile de spate inferioare. În caz de durere acută, este necesară consultarea unui medic. Întindeți-vă pe covoraș în zona dureroasă timp de 5-7 minute de 4-6 ori pe zi.
Pentru sportivi și yoghini. Relaxați-vă pe MioMat după antrenamentul de yoga sau sport.

Cum se utilizează covorașul de masaj CASADA MioMat
Pe spate. Așezați covorașul pe o suprafață plană. Întinde-te pe el. Dacă este posibil, puneți o pernă sub gât. Această poziție stimulează punctele de acupunctură de-a lungul coloanei vertebrale, ceea ce va ajuta la reducerea durerilor de spate;
Pe stomac. Întinde covorașul și întinde-te pe burtă. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea metabolismului și la ameliorarea tensiunii din diafragmă și mușchii respiratori;
Obrajii. Așează-ți ușor obrazul pe covoraș. Dacă senzația este prea dureroasă, puteți așeza o cârpă subțire pentru a înmuia forța impactului. Această poziție va elibera tensiunea din gât și maxilar;
stând. Puteți folosi covorașul în timp ce stați pe un scaun obișnuit sau întinși cu covorașul sub fese. Această metodă va ameliora tensiunea în regiunea lombară și fese.

Nu este recomandat pentru utilizare când
Sarcina, răni nevindecate și afecțiuni postoperatorii, tumori la nivelul picioarelor sau articulațiilor gleznelor, osteoporoză, oncologie, stimulator cardiac.
Brand
Brand
Casada
Principale
Set
geantă de depozitare
Tip
covor de masaj
Destinat
pentru masaj
Specificații principale
Producator
Casada
Model
MioMat
Dimensiuni și greutate
Lungimea
73 cm
Lăţime
43 cm
Carcasă
Material
stofă / plastic
Informaţii generale
Culoare
roșu
Garanţie
-
Dimensiuni și greutate
Greutate
1 kg
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate