Echipament sportiv inSPORTline 10820 Rol pilates 30*10 cm + minge masaj dublu 8*16 cm + bloc yoga/pilates 7.5*15*22 ...

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6874501
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6874501
Toate produsele
Cork Yoga Brick inSPORTline Vayakub este un accesoriu practic de yoga potrivit pentru a-ți întinde spatele, brațele și picioarele. Cu toate acestea, vă poate ajuta și să obțineți ipostaze de yoga altfel imposibile. În plus, adaugă varietate exercițiilor, și nu doar yoga! Această cărămidă de plută este potrivită și pentru femeile însărcinate care doresc să facă mișcare, dar au nevoie de puțin sprijin.
Cărămida este realizată din plută naturală și are un logo gravat cu laser, ceea ce înseamnă că nu conține materiale artificiale. Materialul este durabil, dar confortabil. În plus, pluta are o densitate mai mare decât spuma și, prin urmare, oferă o mai bună stabilitate. Daca vrei sa faci miscare in armonie cu natura, atunci Caramida Yoga inSPORTline Vayakub este alegerea evidenta!

Descriere tehnica:
Caramida de yoga din pluta
Suprafata ferma si confortabila
Usor de depozitat
Potrivit pentru întindere și pentru o varietate de antrenamente.
Material: plută (material ecologic).
Dimensiuni: 7,5 x 15 x 22,5 cm.
Greutate: 725 g

--
Rola de yoga inSPORTline Kornadi nu numai că va ușura pozițiile dificile de yoga, dar va adăuga și varietate altor exerciții! Având un design minimalist, fără model la suprafață, această rolă oferă suport sigur și confortabil în timpul antrenamentului. În plus, rola de spumă ajută, de asemenea, la îmbunătățirea flexibilității musculare, la ameliorarea tensiunii musculare și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Rolul este fabricat din plută naturală și are un logo gravat cu laser, ceea ce înseamnă că nu conține materiale artificiale. Materialul este durabil, dar confortabil. În plus, pluta are o densitate mai mare decât spuma și, prin urmare, oferă o mai bună stabilitate. Datorită greutății sale ușoare și dimensiunilor compacte, Yoga Roll inSPORTline Kornadi este ușor de depozitat și, prin urmare, ideal pentru călătorii (o poți lua cu tine în vacanță).

Descriere tehnica:
O rolă din material natural pentru diferite tipuri de exerciții.
Suprafata ferma si confortabila
Ajută la ameliorarea tensiunii musculare, la îmbunătățirea circulației sângelui și la refacerea mușchilor.
Ajută la îmbunătățirea stabilității și coordonării.
Fabricat din materiale non-toxice
Duritate: mare
Material: plută (material ecologic).
Diametru 10 cm.
Lungime: 30 cm
Limita de greutate: 150 kg.
Greutate: 920 g

--
Mingea de masaj cu dop dublu inSPORTline Jalkor este un accesoriu de masaj care ajuta la mentinerea pozitiei corecte a corpului si ameliorarea tensiunii musculare. Este potrivit în primul rând pentru mușchii coloanei vertebrale, deoarece ajută la ameliorarea tensiunii din ei. Cu toate acestea, poate fi folosit și pentru a masa gâtul și zona inferioară a spatelui. Dacă îți stresezi foarte mult coloana (de exemplu, oamenii care stau toată ziua la serviciu) sau te doare coloana în timpul sportului, atunci acest accesoriu este potrivit pentru tine. Mingea poate fi folosită atunci când faceți exerciții pe simulator. podea sau te poți sprijini de perete.
Bila dublă este realizată din plută naturală și are un logo gravat cu laser, ceea ce înseamnă că nu conține materiale artificiale. Materialul este durabil, dar confortabil. În plus, pluta are o densitate mai mare decât spuma și, prin urmare, oferă o mai bună stabilitate.

Descriere tehnica:
Minge dubla de masaj.
Suprafata ferma si confortabila
Ajută la menținerea poziției corecte a corpului și îmbunătățește mobilitatea coloanei vertebrale.
Conceput pentru masaj muscular, stimulare, relaxare și recuperare.
Dimensiuni: diametru 8 x lungime 16 cm.
Material: pluta
Greutate: 165 g
Brand
Brand
inSPORTline
Principale
Set
3 bucăți
Tip
set de masaj
Destinat
pentru pilates
Specificații principale
Producator
inSPORTline
Model
10820 Rol pilates 30*10 cm + minge masaj dublu 8*16 cm + bloc yoga/pilates 7.5*15*22.5 cm Cork
Carcasă
Material
plută
Informaţii generale
Culoare
natural
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate