5 gadget-uri pe care Apple ar trebui să-ți fie rușine

31 мая 2017, 09:00
1056

În ultimii ani, Apple și-a asigurat astfel credibilitatea că toate noile sale produse sunt în așteptare ca mana din cer.

Dar puțini oameni amintiți-vă că a fost „Apple” gigant, și pur și simplu eșecuri. Mai jos reprezintă o selecție de dispozitive pentru care Apple ar trebui să-ți fie rușine.

iPhone 5c

Singurul eșec al iPhone Apple a lansat în 2013. Mulți ani de Yabloko a cerut un model de buget, dar Steve jobs a insistat ferm: gadget-uri Apple – produse premium. În final, compania a renunțat la moale și asociat cu mult-asteptatul iPhone 5s a prezentat cel de-al doilea model, mai ieftin iPhone 5c.

S-ar părea că oamenii au primit ce au vrut, dar iPhone 5c nu este câștigat popularitatea corespunzătoare. Pentru 550 de dolari cumpărătorii au umplutura din ultimul an „cinci” și carcasa de plastic de culoare strălucitoare. În timp ce premium iPhone 5s cu un nou brand de hardware avansat, camera imbunatatita, Touch ID și un finisaj metalic elegant costa doar 100 de dolari mai scump.

Desigur, cumpărătorii preferă să plătească această sumă mică, și iPhone 5c utilizați mai puțin în cerere. Apple a avut la primul mai mic pret de pe „buget” de produs, și apoi scoateți-l complet din producție.

Pentru a lansa un smartphone de buget compania a revenit doar trei ani mai târziu, a prezentat un SE de iPhone, care combină hardware-ul din iPhone 6s cu iPhone 5s. De această dată inginerii au luat în considerare greșelile anterioare și a făcut un foarte mare succes produs cele mai populare.

iPod Shuffle 3G

Dorința de a maximiza simplitatea a fost întotdeauna semnul distinctiv al Apple, dar iPod Shuffle 3G este dorința ajuns la punctul de absurditate, de a face jucătorul prea incomod. Gadget-ul a mers la vânzare în primăvara anului 2009, chiar și în exterior nu a avut nimic de-a face cu player — el a fost ca un buzunar USB.

5 gadget-uri pe care Apple ar trebui să-ți fie rușine

Un nou iPod-ul a fost complet lipsit de butoane ca urmare a controlului, au avut-o cu cască, dar butoanele au fost puține — doar trei. Două dintre ele reglementează sunet, și în toate celelalte ajustări au fost date de un singur buton. Ea a fost realizată și includerea de piese și de a opri redarea și înapoi și fast forward, și trece la următorul și piese anterioare.

Magic Mouse-Ul 2

Manipulator de calculator Magic Mouse-ul 2 nu poate fi utilizat în timp ce este conectat la o sursă de alimentare datorită locație specifică din portul de încărcare. Utilizatorii sugerat chiar de CEO-ul Apple Tim cook la foc inginerul responsabil pentru dezvoltarea modelului de manipulator.

5 gadget-uri pe care Apple ar trebui să-ți fie rușine

Grăitor, Magic Mouse-ul 2 vă permite să faceți de obicei stații de andocare pentru iPhone. Utilizatorul nu are nevoie pentru a trage în plus cablu Lightning: cum pot găsi proprietarii, ei bine mouse-ul este conectat la stația de andocare Apple.

Consola Pippin

Puțini oameni știu că la mijlocul anilor ‘ 90, când jocurile video a ajuns la vârf de popularitate, Apple a încercat să lanseze o consola de jocuri. Mai degrabă, o singura consola — Pippin. În 2006, Revista PC World a făcut Pippin în lista de 25 mai grave produse de tehnologie din istorie. Ceea ce a fost greșit?

5 gadget-uri pe care Apple ar trebui să-ți fie rușine

Consola a fost creat pe Mac OS și a avut mai mult de două duzini de jocuri, în timp ce Sony și Nintendo jocuri în număr de sute. Pippin nu este promovat ca o consola de jocuri, dar ca o alternativă buget de la computer. În timp ce componenta tehnică a consola și-a pierdut toți principalii concurenți — Nintendo 64, PlayStation și Sega Saturn. Dar exorbitante pret de 600 de dolari descuraja de la consola Apple a trecut posibil de cumpărători.

„Desparti” de la tastatură

În 1993, Apple, care la moment încă nu se întorsese Steve jobs, a decis să revoluționeze piața de tastaturi. Pentru a face acest lucru, inginerii de „Apple” a venit cu un reglabil tastatură, care „rupe” în două părți fixe și la orice unghi pentru o mai mare comoditate de imprimare. Dezvoltarea a fost numit Reglabil Tastatură.

5 gadget-uri pe care Apple ar trebui să-ți fie rușine

Este posibil ca locația de chei este chiar mai convenabil decât de obicei, dar prea mult timp ar trebui să fie cheltuite pe ea sa reinvete. Prin urmare, perceput keyboard a fost mai mult decât rece. Mai ales din cauza sale „revoluționare” de produse, compania a cerut imens 220 de dolari (la curent de bani de aproximativ 370 dolari).

Gadget-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная