7 lucruri pentru un picnic reușit

09 aug. 2017, 13:00
1236

Să ieși la un picnic în afara orașului în loc să stai la oficiul plin de năduf – iată una dintre cele mai mari dorințe, pe care le avem cu toții pe timp de vară. Și dacă nu toți au posibilitatea de a merge în vacanță la mare, oricine își poate permite să meargă la un picnic cu prietenii sau colegii. Price.md vă propune 7 lucruri, pe care să le luați cu Dvs. pentru un picnic reușit.

Lucrul cel mai important este un covoraș pentru picnic de înaltă calitate, pe care să ședeți comod și pe care să puteți aranja mâncarea și băuturile. Desigur, puteți proceda ca pe timpuri și lua cu Dvs. o pătură sau o plapumă, însă nu are rost să le cărați cu Dvs., atunci când există covoraș pentru picnic. Doar cu 149 lei puteți achiziționa covorașul, pe care încap bine câteva persoane.

Al doilea lucru după importanță este coșul pentru picnic. Dacă luați toate produsele în pungi, noi vă spunem că nu este corect. Fără un coș din așchii de lemn, cu mâner din aluminiu (350x260x160 mm), picnicul Dvs. va semăna mai mult cu o gașcă de prieteni sub cerul liber. Chiar și în celebrele tablouri ale impresioniștilor, toți cei înfățișați la picnic aveau cu ei coșuri. Pe price.md puteți achiziționa acest gen de coșuri la 169 lei.

Al treilea lucru pe lista celor indispensabile este tirbușonul. Dacă ați uitat tirbușonul acasă, veți avea un picnic de neuitat în adevăratul sens al cuvântului. Desigur, se mai cunosc modalități de a deschide o sticlă de vin bun și fără tirbușon, însă e prea mare riscul de a strica sticla și de a vărsa prețiosul conținut. De aceea să nu vă pară rău de 100 lei, cumpărați un tirbușon.

Atunci când vă petreceți timpul cu prietenii în aer liber, la un pahar de vorbă, apare așa o poftă de mâncare, pe care nu o veți simți acasă. Desigur, veți pregăti și niște gustări apetisante. Iar pentru ca alimentele să nu se altereze, nu uitați de containere pentru depozitarea alimentelor, care pot fi procurate la prețul de 45 lei per unitate.

Nu este de prisos să luați cu Dvs. și un cuțit. Fără el va fi dificil să tăieți carnea sau să curățați niște legume. Cuțitul este un lucru nelipsit la un picnic. Iar dacă vă amintiți jocurile de curte cu un cuțit, vă mai puteți și distra. Doar fiți atenți, ca nimeni să nu fie rănit în urma distracției. Puteți procura astfel de cuțit la prețul de 29 lei.

Dacă v-ați pornit la un picnic pe vreme cu mult soare, chiar dacă intenționați să stați la umbră, luați-vă o pălărie. Aceasta nu numai vă va apăra de razele fierbinți ale soarelui, ci și vă va conferi un farmec aparte. O astfel de pălărie de soare costă 59 lei.

Și în ultimul rând, nu uitați să luați la picnic o sticlă pentru apă. Vara aceasta e atât de fierbinte, încât veți dori neapărat să beți, iar în sticlă, apa se va păstra rece mai mult timp. O sticlă comodă și practică o puteți cumpăra la preț de 160 lei.

Luați cu dumneavoastră lucrurile necesare și profitați de minunata șansă de a vă relaxa.

Catalog produselor Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: price-md
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!