7 lucruri utile pentru ieșit la iarbă verde

15 aug. 2017, 15:00
1039

Cât încă mai avem vreme frumoasă, iar ploile tomnatice încă nu au dat busna, mai avem ocazia de a ieși cu prietenii sau colegii la iarbă verde.

Și pentru ca să nu apară dificultăți, care să vă strice distracția, Price.md vă recomandă 7 lucruri utile, pe care să le luați cu Dvs.

Pentru mulți dintre noi, ieșitul la iarbă verde este de neconceput fără șezutul peste noapte sub cerul liber, cântece cântate la foc și acompaniate de o chitară, răcoarea dimineții. Iată de ce, mergând în afara orașului, la iaz sau la pădure, luați cu voi un cort de dormit, care vă va permite nu doar să dormiți în condiții confortabile, ci și vă va feri de ploaie. Cortul poate fi cumpărat pe site-ul price.md cu doar 457 lei.

Dacă sunteți o companie numeroasă și nu vă este de ajuns doar un cort, dar meteorologii promit vreme bună, luați cu voi niște saci de dormit. Cât mai este cald afară, puteți dormi sub cerul liber. Iar dacă veți preconiza un marș turistic pe timp de toamnă sau iarnă, un sac de dormit pentru iarnă vă va prinde bine cu certitudine. Prețul unui sac de dormit pornește de la 289 lei. 

Ce poate fi mai plăcut decât legănatul într-un hamac, care stă legat undeva pe malul unui râu? Corpul se odihnește, mintea e relaxată, iar buna dispoziție persistă. Puteți alege un hamac de orice dimensiuni și culori, pe site-ul price.md. Cele mai ieftine costă 159 lei. 

Ei, cum să mergeți la iarbă verde fără ca să luați cu voi o lanternă? Este una dintre cele mai grave greșeli, pe care le puteți comite. Orășenii s-au obișnuit cu faptul că au lumină electrică în permanență. Dar în afara orașului, în pădure sau pe malul râului nu este lumină. Desigur, se poate de făcut un foc, dar dacă veți merge un pic mai departe de foc, va fi nevoie de o lanternă. Pe price.md puteți găsi orice tip de lanternă, începând cu 39 lei.   

Orice bărbat adevărat trebuie să poată mânui un cuțit. Iar dacă este vorba de un marș turistic sau o escapadă în natură, cuțitul ar trebui să fie întotdeauna printre lucrurile necesare, care trebuie luate cu sine. Pentru tăiatul cărnii și al legumelor, curățatul cojii de pe ramuri, tăiatul funiei – pentru un cuțit întotdeauna se găsește ceva de lucru. Cuțitele bune își slujesc stăpânii cu credință, timp îndelungat, fără a se toci sau strica. Puteți achiziționa cuțite pe site la prețul de 237 lei și mai mult.

Știm cu toții că țânțarii și tot soiul de musculițe din afara orașului sunt mai violente și mai flămânde decât cele de la oraș. Pentru a evita mușcăturile și alte senzații neplăcute, nu uitați să luați cu voi repelenți împotriva insectelor. Pe price.md găsiți o gamă largă de repelenți, care vă vor face să uitați de țânțari.

Ei, și pentru a încărca toate aceste lucruri și a le lua cu sine, aveți nevoie de un rucsac robust și spațios, rezistent la apă și comod de purtat la mulți kilometri distanță. Puteți alege un rucsac din catalogul nostru, preț de pornire – 50 lei.

Sperăm că selecția noastră va fi utilă pentru toți cei care au de gând să iasă la iarbă verde.

Sursa: price-md
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!