7 produse de plajă pentru sezonul estival

05 авг. 2017, 11:30
1335

În plin sezon estival, mulți dintre prietenii Dvs. au fost deja în vacanță și s-au și întors, bronzați, odihniți și plini de energie? Dacă e adevărat, atunci e timpul să mergeți și Dvs. într-o vacanță, ca să savurați soarele fierbinte și marea blândă. Iar pentru ca sejurul să vă aducă doar bucurii și emoții pozitive, vă propunem 7 lucruri, fără care vacanța e de neconceput.

Când soarele pârlește insuportabil, iar băuturile din pahar se înfierbântă în 5 minute, soluția ideală este gheața. Iar pentru a obține cuburi de gheață, este suficient de turnat apă în forme pentru gheață, model fructe, care sunt disponibile pe price.md. Prețul unui set de 18 forme pornește de la 49 lei.

Vacanța la mare nu presupune doar scăldatul în apă. Multora le place să stea întinși, pentru a căpăta un bronz uniform, ca mai apoi să fie invidiați de colegi. Dar, din păcate, nisipul diferă de la o plajă la alta. Pentru a evita incomoditățile, puteți lua cu Dvs. o saltea pentru plajă din paie. Dimensiunile saltelei (170 х 88 cm) permit șederea confortabilă pe plajă sau pe malul râului. Preț – de la 95 lei în sus.

Ei, și ce fel de vacanță la mare poate fi fără mască pentru scufundări? Contemplarea lumii subacvatice este o ocupație relaxantă și calmantă, care ne face să uităm de serviciu și alte chestii. Iar copiii vor fi bucuroși să descopere o lume nouă, pe care n-au mai văzut-o. Prețul măștii pentru scufundări / snorkeling pe price.md pornește de la 245 lei.

Deseori copiii se tem să se scufunde, fiindcă apa, pătrunzând în nas și urechi, lasă o senzație nu prea plăcută. Dar aceste momente pot fi evitate, dacă se folosesc dopurile pentru urechi și clemele pentru nas. Nu costă mult – de la 19 lei, dar confortul și buna dispoziție, pe care le vor crea, merită chiar mai mult.

Pentru toți cei, care nu știu să înoate sau care nu se simt prea încrezători în apă, avem saltele gonflabile, disponibile pe price.md. Prețul pornește de la 90 lei. Fiind realizate în forme și culori diverse, saltelele permit relaxarea și reconfortarea după o perioadă aglomerată la locul de muncă.

Iar după înot, într-o zi cu arșiță, vrei să te ascunzi de razele directe ale soarelui și să te odihnești un pic. Este foarte bine, dacă pe plajă sunt umbrele, iar dacă nu sunt, nu e grav. Puteți folosi propria umbrelă, care poate fi achiziționată pe price.md de la 175 de lei în sus. 

Iar pentru a strânge toate aceste lucruri grămadă, este nevoie de o geantă de plajă suficient de încăpătoare. Nu tare scumpă, de la 65 de lei în sus, practică, fără necesitatea de o îngrijire specială, geanta de plajă va deveni partenerul dumneavoastră de încredere în timpul vacanței.

Catalogul produselor Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная