Arma secretă de Samsung împotriva iPhone 8

23 июл. 2017, 11:00
1088

Mai ales pentru noul flagship Galaxy Note 8, Samsung este în curs de dezvoltare căști fără fir, care trebuie să fie răspunsul la Apple AirPods. Aceasta scrie coreeană publicarea ETNews.

Potrivit sursei citate, Samsung setul cu cască fără fir se Bluetooth 5.0, asistent voce Bixby, și se poate lăuda avansată tehnologie de reducere a zgomotului. Noutatea va fi prezentat în timpul prezentării emblematice Galaxy Note 8, programată pentru 23 August.

Se presupune că, în contrast cu AirPods, căști fără fir Samsung va veni cu Galaxy Note 8. Apple, după cum știți, vinde marca cască separat de iPhone pentru 200$.

Potrivit observatorilor, lansarea de dispozitive bazate pe integrarea Bixby, este destul de riscantă, deoarece asistent virtual Samsung are încă unele probleme serioase.

„Până când compania va aduce Bixby la nivel de Alexa și Siri, orice produs orientate spre lucrul cu asistent inteligent de la Samsung, susceptibile de a fi o dezamăgire,” — se menționează în publicație.

La începutul acestei săptămâni a fost raportat că Samsung intenționează să renunțe la dezvoltarea de „inteligent” boxe Vega, care a fost trebuia pentru a concura cu Apple HomePod. La Seul a decis că dispozitivul este popular în rândul utilizatorilor din alte țări, și piața coreeană este prea mic pentru a genera suficient profit.

Căști in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная