Bateriile externe, printre cele mai căutate accesorii mobile

24 авг. 2017, 19:00
666

Deși s-au făcut progrese uriașe în ultimii ani în ceea ce privește echiparea hardware, smartphone-urile rivalizând cu laptopurile la capitole precum procesorul, RAM-ul sau spațiu de stocare intern, rezoluția ecranului. Avem telefoane cu ecrane Quad HD (2560×1440) și chiar ceva mai mult, dacă ne uităm la modelele Galaxy S8 și S8+, care au rezoluție Quad HD+.

Avem senzori de amprentă, scannere de iris, sisteme de detecție a feței, conectivitate 4G, funcții AR, VR și așa mai departe. Dar același progres nu se înregistrează și la capitolul baterii.

Este o problemă pe care producătorii de telefoane nu prea au reușit să o rezolve. Bateriile sunt mai mari și ele, însă singurul mod de a compensa a fost acela de a introduce funcții de încărcare rapidă sau crearea de componente care să consume mai puțină energie, avansul pe segmentul bateriilor în sine, nefiind la fel de impresionant ca în cazul celorlalte componente de pe telefoanele mobile din zilele noastre.

Potrivit producătorului de accesorii mobile, Tellur, divizie de brand deținută de cei de la ABN Systems, distribuitor de accesorii telecom, bateriile externe se află la ora actuală printre cele mai cumpărate accesorii pentru telefoane.

”Bateriile externe se numără printre cele mai căutate accesorii mobile în prezent, odată cu creșterea consumului de energie al gadget-urilor, precum și cu scăderea prețurilor pentru aceste produse”, se arată într-un comunicat remis redacției.

De altfel, în vânzările Tellur, segmentul de baterii externe ocupă un procent de aproximativ 10% la nivel valoric, cu potențial de creștere semnificativ până la finalul anului.

Cel mai nou produs din portofoliul Tellur este bateria externă 3 în 1, cu port USB, adaptor Type C și mufă încorporată lightning și micro USB.

Având capacități de 5000mAh, respectiv 10000 mAh și funcție de încărcare rapidă, bateriile externe Tellur utilizează un circuit inteligent pentru protecție în caz de supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune sau scurt circuit.

Bateriile externe au un design modern şi elegant, iar un alt aspect important pentru consumatori este și compatibilitatea cu o gamă extinsă de dispozitive, precum iPhone, iPad, smartphone-uri cu Android și alte gadget-uri cu încărcare USB 5V.

Baterii externe universale in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная