Ce cumpără cel mai des tinerii de la magazinele online?

29 мая 2017, 16:00
578

Cumpărăturile online au devenit de mult timp o ocupaţie obişnuită. Internetul oferă o multitudine de produse, magazinele dezvoltate ademenesc utilizatorii cu reduceri tentante şi condiţii de plată şi livrare convenabile, specializate - pe mărfuri exclusive, de regulă există într-un singur exemplar,

Price.md a decis să afle, care sunt preferinţele frecvente ale tinerilor în mediul online. Pentru aceasta am analizat statistica comenzilor în magazinele online, oferite pe price.md şi iată care este miza.

Pe primul loc s-au clasat smartphone-urile şi diverse gadget-uri mobile, rolul cărora în lumea modernă este imposibil de-l supraapreciat. Tradiţional, poziţiile de vârf le ocupă produsele Samsung şi Apple, dar producătorii mai puţin cunoscuţi de asemenea îşi menţin ferm poziţiile înalte.

Locul secund a revenit produselor electrocasnice. Tinerii din Moldova practic au încetat să frecventeze magazinele tradiţionale. E lesne de înţeles, este mult mai  uşor să comanzi tehnică prin internet, imediat după analizarea recenziilor celor care au utilizat produsul care a manifestat interes. 

Poziţia a treia a revenit vestimentaţiei şi încălţămintei. În ciuda faptului că fiecare se confruntă cu exclamaţia " Tu îţi comenzi hainele de pe internet? Dar dacă nu se va potrivi?", toţi cei care cumpără haine în magazinele specializate foarte bine cunosc, ce mărime şi model au nevoie. În cazul în care modelul nu se potriveşte, mereu este posibil de-l returnat.

Pe locul al patrulea se poziţionează echipamentul sportiv. În această categorie comună se includ nu doar lucrurile şi echipamentele, care le utilizează turiştii şi alpiniştii, dar şi îmbrăcămintea sportivă şi mărfurile pentru picnic. Popularitatea acestui tip de produse poate fi explicată prin interesul sporit al tinerii generaţii pentru sport şi modul sănătos de viaţă.

Pe locul cinci s-au clasat bunurile pentru copii. Magazinele care sunt prezentate pe price.md, oferă un spectru larg de produse necesare pentru copii de toate vârstele.

„Mobilierul şi interiorul“ - este, de asemenea, una dintre cele mai populare categorii de produse. Fiţi de acord, selecţia unui birou pentru calculator sau un scaun confortabil - este unul dintre cele mai importante lucruri. Iar dacă veţi dori o oglindă simpatică, atunci price.md va fi un ajutor indispensabil.

De asemenea dacă intenţionaţi să lansaţi propriul magazin online, unde se va comercializa ceva uimitor, Price.md oferă magazine online în chirie. Pentru a deschide propriul magazin online, astăzi nu este necesar să deţii abilităţi tehnice şi să aloci din bugetul companiei sume considerabile. Datorită platformei magazinelor online Price.md, compania poate crea un site foarte frumos şi comod într-o singură zi. Preţul unui astfel de serviciu, constituie 300 de lei, taxa percepută lunar pentru chiria platformei.

Cumpărături plăcute!

Mai multe detalii referitoare la propriul magazin online puteţi afla la telefonul: 079970999 sau la adresa de e-mail market@price.md

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!