Ce rechizite să pregătești copilului tău pentru școală

21 авг. 2017, 13:00
5216

Au rămas zile numărate până micuțul tău va merge la școală, iar pregătirile pentru un nou început școlar sunt în toi. Iar cu cât încerci mai mult să ordonezi în cap tot de ce e nevoie pentru 1 septembrie, cu atât mai confuză devii.

Price.md îți vine în ajutor și îți oferă o listă de rechizite școlare care cu siguranță îi vor fi necesare piciului la ore.

În primul rând, trebuie să alegeți ghiozdanul. Cu el elevul merge în fiecare zi, în el poartă toate cărțile și caietele, rechizitele și orice altceva de ce are nevoie la școală. De asta, el trebuie să fie practic și comod. Deseori, acesta ajunge să fie destul de greu, iată de ce ar trebui să fie ortopedic, pentru ca să nu afecteze scheletul tânăr.

Să găsești un ghiozdan potrivit însă, este doar începutul provocării. Urmează să cumperi tot felul de mărunțișuri absolut necesare, cu care să umpli rucsacul. Viitorul elev va avea nevoie și de un penar în care să-și organizeze rechizitele, iar mai exact:

  • Pixuri. Două de culoare albastră, unul verde. Acestea e de dorit să fie cu bilă și nu cu gel, pentru a forma un scris frumos.

  • Creioane simple. Îți recomandăm să cumperi creioane cu o duritate medie, cum ar fi HB sau B.

  • Radieră. Nu este indicat să iei creioane cu radieră la celălalt capăt, pentru că acestea nu sunt calitative. Mai bine cumpără o radieră separat, care va fi și mai comodă în utilizare.

  • Riglă. Aceasta nu trebuie să fie foarte lungă. De 10 sau 20 cm este tocmai potrivită.

  • Ascuțitoare cu rezervor.

Acum că am asamblat și penarul, trecem la caiete. Copilul tău va avea nevoie de multe caiete de diferite tipuri. Pentru început, cu 12 file, atât în linii, cât și în pătrățele. Pentru orele în care învață să scrie, copilul are nevoie și de caiete cu linii ajutătoare oblice. Pe parcurs, profesorii te vor anunța ce alte tipuri de caiete trebuie să mai cumperi.

Este important să aveți și învelitori pentru caiete și cărți, pentru ca piciul tău să se obișnuiască să păstreze rechizitele într-o stare bună. Alege mărimea învelitorilor după dimensiunea caietelor.

Nu trebuie să uiți și de toate cele necesare pentru lecțiile de artă plastică și educație tehnologică. În principiu, aici la fel profesorii ar trebui să vă spună de ce aveți nevoie, dar sigur îți vor prinde bine aceste lucruri:


Sunt multe alte rechizite de care va avea nevoie copilul tău, însă acestea sunt printre cele mai importante. La fel, nu uita să cumperi o boxă pentru mâncare, pe care să o umpli în fiecare dimineață cu sandvișuri, fructe și alte gustoșenii. Cumpără toate rechizitele împreună cu copilul tău, lasă-l pe el să le aleagă pe cele care-i plac, pentru că având obiecte care-l caracterizează și care îi sunt pe plac, va avea mai multă motivație să le folosească la ore.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная