Descoperi secretele misterioase găuri în căști EarPods

25 июн. 2017, 14:00
1186

Proprietarii de căști EarPods care vin cu dispozitive mobile Apple, întrebându-se despre niște găuri în plus aceste accesorii. În rețea există o mulțime de presupuneri cu privire la acest lucru.

Mulți utilizatori se întreabă ce găuri în EarPods. Unii cred că acest microfoane pentru a ajuta la îmbunătățirea calității comunicării cu alți utilizatori.

În fapt, nu este. Găuri în picioare EarPods sunt realizate cu un singur scop: pentru a îmbunătăți calitatea sunetului din căști. În domeniul de proiectare acustic, ei au o misiune importantă. Mici găuri în carcasă din material plastic EarPods permite vorbitorilor să se miște mai liber. Un fel de mini-faza de invertoare, care permite de a reduce limita inferioara de frecventa a difuzoarelor și de a crește nivelul de presiune acustică la frecvențe joase.

Cu alte cuvinte, prin aceste găuri Apple a făcut pentru a îmbunătăți calitatea sunetului, asigurând o mai echilibrat joc bass in casti.

La inceputul acestui an, a început să vândă modele de wireless AirPods. Căști, în mod constant lipsit de libertate cabluri, există găuri suplimentare pentru a îmbunătăți calitatea sunetului.

Căști în catalogul Price.md

Urmăriți-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная