Halat.md vă va face odihna și mai plăcută ®

14 мар. 2017, 09:00
534

Un somn adânc și liniștit este secretul vitalității, a frumuseții și a bunei dispoziții. Iar pentru ca să aveți un somn plăcut, lenjeria de pat trebuie să fie cât mai calitativă și fină. Anume astfel de produse vă oferă internet-magazinul Halat.md.

Locuitorii Moldovei cunosc despre Halat.md de mai bine de un an, iar în acest timp, ei s-au convins că produsele textile pe care le oferă compania sunt cele mai bune pentru odihnă și pentru utilizarea zilnică.

Motto-ul Halat.md este: „Confortul cumpărătorilor - principala noastră sarcină”. Compania se străduiește să fie cât mai receptivă la nevoile și dorințele clienților.

Secretul calității înalte a tuturor produselor care sunt prezentate în catalog se datorează faptului că Halat.md colaborează direct cu producătorii de textile. Respectiv, pe site sunt prezentate peste 200 de branduri de textile de top.

În afară de asta, cumpărătorii beneficiază de acțiuni și reduceri de sezon.

Halat.md lucrează fără zile libere, iar consultanții sunt gata să vă răspundă la orice întrebare, să vă ajute să alegeți produsul potrivit și să vă asigure livrarea acestuia. Fiecare persoană care are nevoie de lenjerie de pat calitativă, cuverturi aprinse sau halate comode, pot să găsească toate produsele necesare pe site-ul.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Să aveți cumpărături plăcute!

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!