Idei de combinare ale culorilor vestimentației masculine

07 mar. 2017, 12:00
555

Combinarea și disimularea posibilelor efecte este secretul eleganței. Îndeplinirea acestor puncte nu este o sarcină dificilă, de aceea este indicat ca, atunci când mergeți la cumpărături, să vă uitați în șifonier, pentru a vă face o idee cu privire la culorile, materialele, imprimeurile de care dispuneți.

Dacă vă plac culorile precum negru, gri, albastru, veți ști că fiind culori în tendință, nu pot lipsi din șifonierul vostru în acest sezon. În plus, se combină bine între ele.

Lor li se pot alătura alte nuanțe precum verde, maro sau vișiniu. Acestea se întorc în forță, și nici ele nu pot lipsi, deși sunt puțin mai greu de combinat.

Negru cu gri

Negru cu gri, două culori în tendință care se combină între ele la perfecție. Nu ezitați să optați pentru un pulover negru, cu pantaloni gri sau, de asemenea, de ce nu, viceversa.

Negru cu roșu și alb

Negru este o culoare esențială pentru articole precum pantalonii. Astfel, se pot alege alte nuanțe pentru partea de sus. Orice altă nuanță se va combina cu un pantalon negru, chiar și roșu. Cămășile în carouri, precum cea de din imaginea de mai jos, sunt în tendință, nu ezitați să optați pentru ținute care se completează și cu ceva alb.

Gri cu gri și alb

Gri este în tendință, așa că optați pentru costume și adăugați ceva alb. Cu un costum în această nuanță veți arăta perfect la ocaziile importante, dar și de zi cu zi (în caz că trebuie să mergeți la servici în costum).

Albastru cu negru

Datorită tendinței modei denim, albastru este o altă nuanță esențială pentru acest sezon. Alegeți cămăși albastre, combinate cu blugi asortați. Vă puteți completa ținuta cu o jachetă sau geacă neagră.

Albastru cu gri și alb

Pe de altă parte, dacă alegeți o jachetă sau o cămașă albastră, puteți alege alte nuanțe neutre precum gri și alb, pentru o combinație de nuanțe perfectă.

Maro cu negru

În ceea ce privește culoarea maro, revine în tendință. Se vor purta pulovere, jachete, hanorace care se combină perfect cu negru.

Muștar cu verde militar

Nuanța muștar este ca și cea maro. Se poate combina cu nuanțe care se completează cu verde militar. În plus, puteți risca și alege să o combinați cu o culoare mai deschisă precum alb sau roz, după cum vedeți în imaginea de mai jos.

Verde militar cu maro

Verdele militar se impune printre culorile la modă. Veți vedea multe propuneri la modă, precum cămășile. Aceasta este o culoare care se combină cu blugi și albastru închis, dar și o nuanță care se poate combina cu maro.

Vișiniu cu alb

Vișiniu este, de asemenea, o nuanță în tendință. Astfel, puteți alege costume vișinii sau, de asemenea, ținute informale. Astfel, vă veți îmbrăca cu o culoare la modă, pe care o puteți combina cu alb.

Haine pentru bărbaţi in catalogul Price.md

Sursa: fashion365-ro
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!