iPhone și iPad un alt avantaj pe Android

23 июн. 2017, 09:00
1163

Platformă de realitate augmentată ARKit va fi un real progres, atât pentru Apple și lumea de înaltă tehnologie. Această opinie este împărtășită și de analistul UBS Steven Milunovic.

În această săptămână IKEA a declarat că lucrează în colaborare cu Apple pe iPhone și iPad aplicație bazată pe realitate augmentată. Cu aceasta, utilizatorii pot vedea cu ușurință cât de mobilier nou va arata in interior.

În timpul prezentării la WWDC 2017, senior Vice-Presedinte de inginerie software la Apple, Craig Federighi, a spus că ARKit va fi cea mai mare platformă de realitate augmentată datorită audiență foarte mare de utilizatori de iPhone și iPad. Tim cook, de asemenea, a vorbit cu entuziasm despre utilizarea tehnologiei pentru ultimele câteva luni.

Cel mai atractiv aspect al ARKit este că potențialul său este limitat doar de imaginatia dezvoltatorilor. Potrivit Milunović, Apple pe piața realitate augmentată ar putea duce la creșterea acțiunilor companiei la un nivel record.

iPhone și iPad un alt avantaj pe Android

UBS prezice că prețul țintă de acțiunile Apple la 170 de dolari. Trebuie doar să așteptați până la dezvoltarea va fi gata pentru utilizarea de zi cu zi.

Analistul a subliniat 10 zone în care se poate găsi aplicare ARKit, inclusiv jocuri, acasa, mediu, sănătate, medicină, imobiliare, etc. Potrivit unor zvonuri, Apple este de lucru pe crearea de ochelari inteligente care susțin realitate augmentată.

Catalog de produse Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная