Jocuri în aer liber: cele mai populare 7 produse

12 aug. 2017, 11:00
1537

Vara este anotimpul preferat, când puteți ieși, împreună cu prietenii, în afara orașului, la iarbă verde. Iar dacă nu aveți posibilitatea de a merge la pădure, puteți merge în orice parc din oraș, unde să jucați diverse jocuri în aer liber. Price.md vă oferă o selecție de produse, care cu siguranță vă vor permite să vă relaxați și să vă odihniți împreună cu gașca.

Printre primele lucruri, pe care de obicei le iau oamenii la pădure, este badmintonul. Știm cu toții, că cele două rachete și fluturașul simbolizează un sejur relaxant și libertate nelimitată. Iar dacă nu aveți un set pentru badminton, îl puteți achiziționa pe price.md.

Dacă badmintonul vi se pare un joc prea simplu și preferați ceva mai complicat, probabil vă place foarte mult tenisul mare. Rachetele, mingile, cortul de tenis vă vor permite nu doar să vă relaxați, ci și să faceți un pic de exercițiu. Nu este o problemă, dacă nu puteți merge la un cort de tenis. Luați rachetele și încercați-vă măiestria la jocul de squash. Va fi foarte amuzant, să ne credeți pe cuvânt!

Dacă în copilărie nu ați avut o minge, nu ați avut o copilărie normală. Mingea poate fi de orice fel, doar să nu fie dezumflată. Amintiți-vă, ce jocuri cu mingea inventați atunci, când nu erau destui jucători pentru un meci de fotbal. În plus, jocurile de echipă cu mingea contribuie la remedierea oboselii psihologice la sfârșitul unei zile de muncă, oferind o doză de energie.

Coarda diferă de alte echipamente sportive prin aceea, că ea vă este mereu la dispoziție și nu ocupă mult loc în rucsac. Iar acelor care cred, că săritul cu coarda este o ocupație pentru copii, noi le sugerăm să sară cu coarda în doi, față în față. Nu e chiar atât de simplu și vă veți convinge de acest lucru.

Dacă nu aveți chef să alergați după minge sau să fluturați din rachete, price.md vă sugerează frisbee. Este un accesoriu de sport pe cât de simplu, pe atât de genial. Îl puteți arunca unul altuia sau puteți face niște trucuri complicate, care să vă pună în valoare măiestria.

Afară e timp urât, dar să nu credeți, că veți rămâne fără jocuri active. Jocul de îndemânare twister poate fi jucat chiar într-o încăpere. Chemați-vă prietenii și să înceapă distracția! Acest joc vă va permite nu doar să vă aflați limitele flexibilității, ci și să vă cunoașteți prietenii mai îndeaproape. Argumentul numărul trei – prețul pornește de la 109 lei.

Încă un mod de a vă petrece timpul activ este darts. A început ca o pregătire pentru arcașii englezi din Evul Mediu, pentru ca mai apoi să devină unul dintre principalele jocuri în spații închise. Fanii jocului de darts din întreaga lume se întrec la aruncarea săgeților, iar campionatele de acest gen adună permanent un număr foarte mare de spectatori.

Sperăm că selecția noastră vă va ajuta să vă distrați împreună cu prietenii.

Sursa: price-md
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!