MISS AMERICA te învață cum să îți faci bagajul când mergi în concediu: 5 sfaturi esențiale

02 июн. 2017, 17:00
624

Nu este întotdeauna ușor să îți faci bagajul pentru vacanță, iar fetele știu cu siguranță despre ce vorbim. Nu contează dacă pleci doar pentru un week-end sau pentru o săptămână întreagă, este la fel de dificil să te decizi ce anume trebuie să iei la tine și să ai suficient loc pentru toate articolele esențiale.

Aceleași probleme le au și celebritățile: actuala Miss America a declarat că a plecat spre competiție cu două valize imense de câte 25 de kilograme fiecare, deși încercase din răsputeri să nu ia prea multe bagaje la ea. De atunci, s-a obișnuit cu deplasările dese și a trebuit să învețe ce și cum trebuie împachetat. Din fericire, a dorit să împărtășească și altora experiențele sale, așa că ați face bine să luați aminte, fetelor!

1. Alege cu grijă ținutele 

Ea consideră că acesta este cel mai important sfat: gândește-te din timp ce ținute vei purta; ar fi bine să ai câte o poză cu fiecare, pentru a nu fi nevoie să despachetezi toate lucrurile doar ca să vezi ce opțiuni ai.

2. Ia doar produse cosmetice în ambalaje mici 

Știi deja că trebuie să îți limitezi cantitatea de produse cosmetice sub formă lichidă pe care le poți lua cu tine în avion, dar chiar și în cazurile în care călătorești într-o altă manieră, nu este deloc indicat să cari o sticlă întreagă de șampon, de pildă. Alege flacoanele mici, marcate, de obicei, ca fiind „travel size”, sau cumpără tu un set de recipiente mici din plastic și pune suficientă cantitate de produs cât să îți ajungă pe perioada vacanței. Ai grijă să sigilezi bine flacoanele, nu vrei să ai accidente nedorite.

3. Ia întotdeauna un uscător de păr

Nu poți fi niciodată sigură că există uscător de păr la hotelul la care te vei caza, așa că cel mai bine este să iei unul cu tine. Alege un model compact, pentru a nu ocupa foarte mult loc în bagaje.

4. Pune etichete pe orice 

Știi că niciodată nu găsești obiectul de care ai nevoie, așa că pune etichete pe fiecare bagaj: haine, cosmetice, etc. O altă idee ar fi să faci poze ale conținutului fiecărei valize, pentru a ști exact unde se află ceea ce cauți.

5. Folosește saci de vidat 

Dacă nu ai deja, cumpără-ți saci de vidat, te vor ajuta să economisești foarte mult spațiu atunci când îți împachetezi hainele. Ai grijă, însă, că unele haine se pot șifona în acest mod.

Valize in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: tasta-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!