Nintendo a anunțat aplicația Comutator On-line, care este proiectat pentru utilizarea cu iPhone o consola Nintendo Comutator

08 iul. 2017, 16:00
1425

Nintendo a anunțat noul Nintendo a Comuta On-line app pentru iOS și Android. Titlul de presă este programată pentru 21 iulie a acestui an.

Aplicația va fi proiectat pentru a se asigura că proprietarii de dispozitive mobile le pot folosi cu consola Nintendo a Comuta în jocuri compatibile. Primul joc va fi un shooter echipa Splatoon 2.

Cu iPhone-ul va fi posibil pentru voice chat cu prietenii, să le invite la jocuri on-line, de a crea echipe, ma uit la statistici, să aibă acces la rețea SplatNet 2. Smartphone-uri vor notifica proprietarii Nintendo porniți notificările primite și evenimente.

Această funcționalitate va fi gratuit până la lansarea Nintendo serviciu Online de Comutator, care este programată pentru 2018. La data de anunțul inițial, compania Japoneză nu a spus nimic despre valoarea percepută de abonament este destul de logic, de la lansarea serviciului plătit va avea loc abia anul viitor.

                                                                    Nintendo a anunțat aplicația Comutator On-line, care este proiectat pentru utilizarea cu iPhone o consola Nintendo Comutator

Serviciul ar trebui să coste de 4 dolari pe luna sau 20 de dolari pe an. Acest lucru înseamnă că, spre deosebire servicii, cum ar fi PlayStation Plus și Xbox Live, care costa jucătorii de la 60 de dolari pe an, taxa pentru servicii online Nintendo este de aproximativ 2-3 ori mai puțin. Chiar și ținând cont lunar gratuit de jocuri de la Sony și Microsoft, Nintendo are un avantaj.

Console de jocuri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: applenou-top
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!