Produsele cosmetice Plazan: Cosmeticele de calitate - cele mai bune prietene ale oricărei femei ®

09 февр. 2017, 16:30
648

Compania ”Plazan” activează pe piața produselor cosmetice și medicale, care incorporează rezultatele cercetării științifice aprofundate din 1991 și a reuşit în tot acest timp să obţină o poziţie de lider pe piața moldovenească.

Compania desfăşoară activități de cercetare cu privire la mecanismele de îmbătrânire ale organismului uman și dezvoltă tehnologii care permit obținerea de produse ce sprijină extinderea funcțiilor vitale ale organismului. “Plazan” face permanent cercetări pentru a combina, în mod eficient, substanțele active cu tehnologia modernă, în scopul creării unor produse cosmetice cu efecte miraculoase asupra pielii  și cu efect îndelungat.

Produsele cosmetice ale companiei ”Plazan” sunt în totalitate compatibile cu structura pielii umane, sunt extrem de eficiente și nu fac dependență. Potrivit experţilor, polizaharidele placentare extrase și utilizate în produsele cosmetice, aplicate sistematic pe piele interacţionează cu celulele îmbătrânite, iniţiază și susţin procesul de regenerare al celulelor și stimuleaza metabolismul și capacitatea de auto-vindecare a pielii. Astfel pielea arată cu 8-10 ani mai tânără fără aplicarea procedurilor rigide, peeling-uri și dermabraziuni. 

Activitatea  companiei a fost marcată  de numeroase premii obținute la concursuri internaţionale:  Premiul "Pentru cea mai buna marca"; Premiul  "Calitatea globală" la categoria "Cosmetice din mileniul 3"; Premiul pentru inovaţie, în categoria "Cel mai bun produs profesional pentru ingrijire facială''; Marele Premiu la concurs "Expo-beauty”  în categoria "Discovery of the Year".

Compania ”Plazan” este un lider recunoscut în Rusia și în întreaga lume în materie de dezvoltare a nanosistemelor transdermale cu eficiență ridicată și toxicitate redusă în domeniul dermatocosmetologiei. 

Credo-ul companiei este: ”Cosmeticele de calitate - cele mai bune prietene ale oricărei femei”.

Vă reamintim că platforma Price.md oferă internet-magazine în arendă. Acum, pentru a deschide un magazin on-line, nu mai este nevoie să deții abilităţi tehnice de performanţă sau să aloci sume impunătoare din bugetul companiei. Platforma pentru internet-magazine, Price.md poate crea pentru compania ta, un site frumos și convenabil doar într-o singură zi.  Preţul pentru acest serviciu este de numai 300 de lei, ceea ce reprezintă plata lunară pentru închirierea platformei.

Cumpărături plăcute!

Pentru detalii privind crearea unui magazin on-line, sunaţi la 079 970 999 sau scrieţi la market@price.md

price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!