Samsung va produce o cască VR echipată cu display-uri cu rezoluție extrem de mare

21 iun. 2017, 19:00
518

Sud-coreenii vor să aducă pe piață un nou tip de cască de realitate virtuală, una care să funcționeze independent și care să nu fie un simplu accesoriu pentru telefoane.

Pentru a face acest lucru, Samsung va trebui să echipeze noul dispozitiv cu propriile display-uri din moment ce nu se vor mai baza de ecranele telefoanelor, așa cum se întâmplă cu modelele actuale de Gear VR.

Potrivit unor surse din industrie Samsung pregătește o nouă generație de display-uri cu rezoluții foarte mari, având o densitate a pixelilor extrem de mare de 2.000 de pixeli per inci (ppi). Ca o comparație, cele mai bune display-uri de pe cele mai bune telefoane de pe piață, cum ar fi cele de pe Galaxy S8, oferă o densitate de pixelilor de 570 ppi.

În prezent multe persoane care folosesc căștile de realitate virtuală sunt afectați de senzații de amețeală și rău de mișcare, dar cei de la Samsung susțin că odată spartă bariera de 1.000 ppi, aceste senzații ar trebui să dispară.

Pare un plan îndrăzneț, dar succesul caștilor VR depinde și de calitatea conținutului nu doar de cât de bune sunt display-urile care le echipează. De asemenea și procesoare grafice joacă și ele un rol important.

VR in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: mobile-news-ro
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!