Xiaomi a introdus adaptor pentru iPhone, care devine un obișnuit căști wireless

07 июл. 2017, 11:00
1535

3.5 mm audio Jack iPhone și nu mai este nevoie de atât de hotărât de la Apple. Toate iPhone suport audio de ieșire prin Fulger, pe piață există câteva căști cu o astfel de funcție. Modele care vin complet cu iPhone 7, are un conector Lightning în loc de 3.5 mm.

Milioanele de utilizatori care prefera terți casti cu o calitate mai buna a sunetului, este necesar să se utilizeze un adaptor extern preamplificatoare cu suport pentru Fulgere sau de a folosi conexiunea wireless.

Xiaomi a oferit o soluție interesantă pentru problema proprietarii de iPhone 7 în absența de ieșire audio. În acest scop, compania a lansat un mic adaptor media pentru a transfera sunetul de la smartphone-ul pe căști, care funcționează prin Bluetooth. Dispozitivul este numit un Receiver Audio Bluetooth.

Utilizatorul nu trebuie să-și abandoneze obicei cu cască cu un 3.5 mm audio Jack – compact invertor este dotat cu intrare audio pentru căști standard.

Adaptorul wireless într-un adaptor compact, forme de alb și oferă sunet de înaltă calitate. Dispozitivul are doi conectori – 3.5 mm și micro-USB pentru încărcarea bateriei interne. Capacitatea bateriei de 97 mAh asigură funcționarea Autonomă pentru 4-5 ore. Dispozitivul poate fi atașat cu clipuri de la pantaloni sau buzunarul de la costum: este suficient să conectați căștile la dispozitiv și puteți asculta muzică de la iPhone prin Bluetooth.

Bluetooth Audio Receiver va costa doar 99 de yuani, aproximativ 15$. Vânzările vor începe azi pe 7 iulie 2017.

Casti in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная