Kodak lansează două tablete în colaborare cu Archos

23 июн. 2017, 15:00
535

Celebra firmă americană cunoscută pentru activitatea sa din industria foto a anunțat lansarea a două tablete dezvoltate în colaborare cu francezii de la Archos, demers anunțat încă din luna februarie.

Cele două tablete nu ies în evidență din punct de vedere al echipărilor, fiind două modele care ar trebui, mai degrabă, să-i atragă pe cei cu bugete limitate și care nu vor o tabletă scumpă.

Marea diferență între cele două modele este dată de dimensiuni, una având un ecran de 7 inci, iar cealaltă de 10,1 inci. Cum era de așteptat, există o diferență și la capitolul baterii, modelul mai mare fiind echipat cu o baterie mult mai generoasă. Modelul de 7 inci vine cu o baterie de 2.500 mAh, iar cea de 10,1 inci, cu baterie de 6.000 mAh.

Ultima diferență majoră este la capitolul spațiu de stocare intern. Modelul de 7 inci dispune de doar 16 GB stocare internă, în din ce modelul de 10 inci are 32 GB. Ambele modele au și slot pentru card microSD, de până la 64 GB.

În rest, cele două modele împart același set de specificații. Ambele dispun de platforma MediaTek MTK8321 care vine cu procesoare quad-core tactate la 1,3 GZ, doar 1 GB memorie RAM. Și la capitolul camere foto cele două tablete sunt identice. Ambele dispun de o cameră principală de 8 MP, iar camera frontală are un modest senzor de 2 MP.

Așa cum notam la începutul articolului, cele două noi tablete Kodak sunt făcut pentru cei care nu vor să cheltuiască mulți bani pe un asemenea produs. Modelul de 7 inci are un preț recomandat de 79,99 euro, iar cea de 10,1 inci un preț de 119,99 euro.

Potrivit companiei, tabletele vor ajunge în magazine la finele acestei luni, iar cumpărători vor avea la dispoziție două variante de culoare: negru și galben.

Tablete in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная