Noi detalii despre Samsung Galaxy Tab 3 ies la suprafaţă

15 feb. 2017, 16:00
543

Samsung va veni anul acesta la MWC 2017, dar nu va prezenta noile vârfuri de gamă din portofoliul de telefoane inteligente. În schimb va veni cu o nouă tabletă, Galaxy Tab S3.

Compania sud-coreeană a confirmat oficial lansarea unui nou gadget în seara zilei de 27 februarie, în prima zi de MWC 2017, la Barcelona.

Tableta a primit deja certificări din partea Wi-Fi Alliance şi FCC aşa că poate fi scos la vânzare fără probleme, dar încă nu aveam toate detaliile despre acest model.

Noi informaţii au ieşit, însă, la suprafaţă şi putem să ne facem o imagine mai clară asupra acestui produs. În primul rând trebuie menţionat că, până la urmă, Tab S3 va veni într-o singură variantă de dimensiune, cu ecran de 9,7 inci, cu rezoluţie 2048×1536 pixeli.

                   

Tab S3 va dispune de procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP şi una frontală de 5 MP.

Totodată se pare că Samsung va lansa tableta în carcase de culoare neagră şi albă şi va veni la pachet cu stylus. Cât despre preţuri, se pare că acestea vor începe de la 600 de dolari.

Tablete in catalogul Price.md

Sursa: mobile-news-ro
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!