Oculus lansează casca VR independentă Oculus Go la un preț de 200 de dolari

17 окт. 2017, 11:00
780

Piața dispozitivelor VR tocmai a devenit mai diversă după ce Oculus a prezentat casca pentru realitate virtuală Oculus Go, un dispozitiv independent, care vine la un preț de 200 de dolari.

Noua cască VR nu are nevoie de PC sau de vreun telefon. Dispune de propriile display-uri, propria memorie internă și vine însoțită și de un controler dedicat. Oculus Go va fi livrată și cu mai multe jocuri VR la pachet, dar vor fi jocuri care rulează pe smartphone-uri, deci nu vor fi jocuri foarte spectaculoase din punct de vedere grafic.

Nu au fost prezentat prea multe detalii tehnice. Display-ul este un LCD care oferă prin cele două vizoare imagini la o rezoluție de 2.160×1.200 pixeli și iar Oculus Go va costa 200 de dolari, cu 100 de dolari mai scump Gear VR de la Samsung sau Daydream VR de la Google. Dar acelea depind, însă, de telefoane.

Neoficial se crede că dispozitivul rulează pe Android și dispune de un procesor Snapdragon 821, vârful de gamă din toamna anului trecut. Noua cască vine cu propriul set de boxe, dar dacă preferați căștile aveți și mufă jack la dispoziție.

Dispozitivul oferă destul de mult loc în interior pentru a putea fi folosit și de cei care au nevoie de ochelari de vedere.

Deocamdată nu au fost oferite foarte multe detalii așa că încă mai așteptăm să vedem potențialul maxim al acestui dispozitiv. Este, de asemenea, important de văzut dacă astfel de gadgeturi vor ajunge și în Europa, poate și în România, să vedem dacă sunt sau nu dispozitive care-și merită banii sau nu.

VR in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!