Samsung a introdus o 49-inch monitor pe puncte cuantice cu un raport de aspect de 32:9

10 июн. 2017, 11:00
1291

Samsung a introdus ultrasonometry monitor CHG90 construit pe puncte cuantice. QLED diagonala ecranului este de 49 de centimetri, și un raport de aspect de 32:9.

Intenția producătorului, monitorul poate înlocui utilizatorii doggyspew sistem doar conexiune fără rame din mijloc. Rezultate rezolutia este 3840 x 1080 pixeli.

Monitor, realizat prin tehnologia de puncte cuantice, diferite de cele traditionale ecrane LCD contrast mai mare, mult mai mic consum de energie și o mai bună reproducere a culorilor. Potrivit declarației de Samsung, noul produs foloseste tehnologia de organic cuantice materiale fără cadmiu.

Monitor Samsung CHG90 este caracterizat de un timp de răspuns de 1 MS și o rată de reîmprospătare de -144 Hz. Ecranul este curbat, raza de curbură — 1800R. Monitorul este echipat cu două porturi USB 3.0, DisplayPort, HDMI, Jack de 3,5 mm.

Potrivit declarației de Samsung, acest model a devenit primul din lume cu suport pentru AMD FreeSync 2. Acesta oferă posibilitatea de a juca cu efect HDR (High Dynamic Range) fără a fi nevoie de setări suplimentare în software-ul cu latență scăzută.

De vânzare Samsung CHG90 lansat la un preț de aproximativ 1.500 de dolari.

Monitoare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!