Windows 95 a împlinit 22 de ani

25 авг. 2017, 15:00
1028

24 August 1995, Microsoft a lansat oficial Windows 95. Cu toate acestea, chiar și după douăzeci și doi de ani, ea încă se află în lumea de blockchain și rețele neuronale.

În onoarea de aniversarea TheNextWeb a publicat un necunoscut anterior statistică a sistemului de OPERARE. De exemplu, Microsoft A plătit Rolling Stones de 3 milioane de dolari pentru dreptul de a folosi piesa „Start me Up”, în campania de publicitate a noului sistem de operare. Dar cel maiinteresant fapt este că, în 2017 Windows 95 instalat pe 75% din toate calculatoarele de la Pentagon. Și acest lucru este atunci când bugetul militar american este de 600 de miliarde de dolari ca al 2015-lea an. Dar toate, cu excepția a șapte care nu sunt conectate la Internet și la rețeaua internă, factorul decisiv este compatibilitatea, nu de securitate de conexiuni.

Software-ul nu moare niciodată, este scăpat din vedere, după cum reiese din statisticile de vizite la Stack Overflow și Quora în cazul în care acest sistem de OPERARE este încă instalat pentru unii utilizatori. Nu toate acum, amintiți-vă caseta gri cu albastru strălucitor evidențierea și Vopsea originală, altele sunt mai tinere decât sistemul de OPERARE. Dar, în timp ce Windows 95 a fost cu adevărat revoluționar:

- Internet Explorer

- Suport pentru 32-bit aplicații

- Plug and Play, încă supraviețuitor

- Interfață de utilizator actualizată

Să sperăm că 20 de ani mai târziu, Windows 10 nu va fi ocupantul din birourile de la Pentagon, și vor fi dezvoltate sistematic într-un convenabil, stabil și sigur sistem de OPERARE.

Sisteme de operare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная