ACCENT TEHNO: tehnică de calcul de înaltă calitate

17 нояб. 2017, 11:00
1115

Compania ACCENT TEHNO are o prezență pe piața furnizorilor de calculatoare și tehnică de birou de peste 12 ani. În acest timp, aspirațiile spre progres și interesul pentru inovare au făcut ca ACCENT TEHNO să ocupe o poziție de lider în domeniul soluțiilor de dezvoltare și îmbunătățire a afacerilor, studiilor și divertismentului.

Compania ACCENT TEHNO este orientată nu numai spre lucrul cu întreprinderile mari, ci și cu utilizatorii de rând. Ca rezultat, clienții pot beneficia de condiții mai confortabile de muncă și de oportunități de divertisment mai calitative. Credo-ul companiei este de a satisface nevoile clienților la maxim, prin oferirea unei game largi de produse.

Produsele comercializate de ACCENT TEHNO includ calculatoare și laptopuri de la producătorii cu renume mondial, dar și accesorii și periferice. Pentru oficiu, compania oferă tehnică de birou (copiatoare, aparate de fax, telefoane, echipamente multifuncționale, distrugătoare de documente, aparate de laminat, ghilotine de hârtie, aparate de îndosariat), precum și consumabile, echipamente de rețea și o gamă vastă de echipamente periferice. În scopul asigurării securității, clienții pot achiziționa echipamente pentru instalarea CCTV: camere, lentile, microfoane, suporturi, proiectoare, sisteme de alarmă GSM, registratoare.

Toată tehnica oferită de ACCENT TEHNO vine de la cei mai importanți producători, care au reușit să-și câștige un renume mondial. Printre aceste branduri se numără: Roccat, Razer, Steelseries, JBL, Aсer, AMD, APC, Apple, Asus, A-Data Canon, Dell, D-Link, Epson, Hewlett-Packard, Genius, GigaByte, Intel, LG, Kaspersky, Kingston, Lenovo, Logitech, Microsoft, Nvidia, Phillips, Silicon Power, Sven, Transcend, Action cams GoPro.

Pe lângă calculatoarele și echipamentele care asigură buna funcționare a diferitor companii și întreprinderi, compania ACCENT TEHNO oferă o gamă vastă de echipamente pentru jocuri, care li se vor potrivi celor mai exigenți gameri. Laptopurile și calculatoarele puternice, asamblate conform cerințelor celor mai populare jocuri moderne, vă permit să vă bucurați de jocurile video preferate și să testați cele mai recente noutăți.

Datorită produselor de înaltă calitate și abordării individuale a clienților, ACCENT TEHNO este în prezent un magazin cu dezvoltare rapidă, localizat chiar în inima capitalei, la adresa str. Armenească, 30.

Toată tehnica prezentă în magazin este de găsit pe noul site al companiei www.accent.md, elaborat pentru ACCENT TEHNO de către proiectul Price.md.

Vă reamintim că Price.md vă oferă posibilitatea de a arenda magazine online. Astăzi, pentru a crea propriul magazin virtual, nu mai este nevoie să aveți abilități tehnice speciale sau să alocați sume enorme din bugetul companiei. Cu ajutorul platformei pentru magazine online Price.md, compania poate crea un site comod și atrăgător timp de o zi. Prețului acestui serviciu este de doar 300 lei, ceea ce constituie taxa lunară de arendă a platformei.

Vă urăm cumpărături plăcute!

Mai multe detalii despre crearea propriului magazin online le puteți afla la numărul de telefon: 079 970 999 sau adresându-ne un mesaj electronic la market@price.md

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!