Buclete cu rețete сulinare de la Mama.md - disponibile pentru vânzare

20 сент. 2017, 16:00
756

Orice mamă are o rețetă proprie, de care este mândră pe bună dreptate, iar copiii așteaptă cu nerăbdare ca mama să pregătească din nou salata preferată, pateurile favorite sau tortul delicios.

Cel mai popular forum pentru femei, Mama.md, zilnic este actualizat cu sute de rețete de autor, pe care le împărtășesc utilizatorii.

Pentru ca oricine să poată gusta din cele mai interesante și delicioase feluri de mâncare, Mama.md a decis să colecteze 20 de rețete interesante și să le emită sub formă de о colecție de buclete cu rețete сulinare.

Fiecare buclet reprezintă ingredientele necesare și rețeta pas cu pas pentru prepararea felului de bucate, care va deveni, cu siguranță, un favorit pentru toată familia. În plus, astfel de buclete cu rețete colorate le vor trezi copiilor interesul pentru gătit, astfel ajutându-i pe părinți.

Setul disponibil pentru vânzare include 20 de buclete cu rețete pas cu pas. Oricine poate cumpăra o versiune în limba română sau rusă. Seturile de buclete cu rețete pot fi cumpărate pe site-ul mama.md/market

Sperăm că rețetele de autor, primite de la utilizatorii forumului, vă vor diversifica gastronomia și vor crea bună-dispoziție la toată familia.

IMG_9225.png

Источник: mama-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!