Cum să creezi un magazin fără costuri inițiale?

30 нояб. 2017, 09:51
784

Oamenii de afaceri moderni încearcă să se conducă de motto-ul lui Bill Gates: “Dacă afacerea Dvs. nu va fi pe Internet, nu veți face parte din afaceri”.

Și este un lucru justificat: contemporanii noștri abandonează cu ușurință locurile și metodele tradiționale, alegând direcții mai promițătoare. În fiecare zi se deschid mii de magazine pe Internet, care ajută la promovarea afacerilor. De aceea mulți consideră că e foarte simplu să creezi un magazin online și că e un lucru pe care îl poate îndeplini oricine. Dar începând să-și realizeze ideea, utilizatorul se confruntă nu doar cu lipsa de cunoștințe și abilități necesare, ci și cu problema finanțelor.

În prezent, costul creării unui magazin online pornește de la 300 euro. Dezvoltarea, proiectarea, menținerea și conținutul site-ului necesită mult timp și investiții. Iar după lansare, cheltuielile nu se vor opri: site-ul trebuie menținut și promovat, iar pentru aceasta e nevoie de investiții permanente. Angajarea personalului, care va menține și dezvolta magazinul online presupune niște cheltuieli adiționale.

Price.md le oferă clienților posibilitatea de a evita necazurile asociate cu crearea site-urilor. Proiectul Price.md a apărut în 2015 și a fost conceput ca o platformă, pe care companiile să-și poată plasa mărfurile din propriile magazine online. Până la moment, peste 100 de companii, printre care Ionel, Limon, Vitra, Accent, Maalex  și alți jucători importanți, au beneficiat de această oportunitate.

Companiilor care nu au un magazin online sau au unul vechi, care pică testul timpului, Price.md le oferă un serviciu de creare a site-urilor cu posibilitatea gestionării fără asistență. Este un lucru foarte convenabil, deoarece nu necesită cunoștințe și aptitudini de specialitate: Price.md realizează designul și elaborarea, iar panoul administrativ este atât de simplu și inteligibil, încât va fi convenabil pentru orice client. Costul creării unui astfel de site pornește de la 300 lei.

În fiecare lună, vor fi introduse noi opțiuni și funcții pentru site-urile clientului. Astfel veți avea posibilitatea, de exemplu, să vă conectați site-ul la modalitățile de plată cu cardul și PayPal, la integrarea cu companiile de credit, sau să activați livrarea către alte țări. Noul site va primi o versiune mobilă, hosting gratuit, sincronizare 1C, auto-sincronizarea prețurilor și a soldului, opțiunea multi-valută, multilingvism și corespondență corporativă.

 Price.md înseamnă tehnologii moderne, actualizarea codului și suportul tehnic non-stop, care va ajuta la rezolvarea problemelor apărute. În plus, toate mărfurile din magazinele online de pe Price.md sunt afișate în rezultatele căutării pe 999.md, unul dintre cele mai populare site-uri de pe Moldnet.

Totuși, crearea unui magazin online este doar primul pas. Pentru ca o afacere să aibă succes, este nevoie să fie promovată complex în motoarele de căutare. Price.md vă poate ajuta și la acest capitol. Specialiștii proiectului vă vor ajuta să realizați un audit SEO, să analizați gradul de optimizare și indexare, vor analiza nucleul semantic, și vă vor ajuta la scrierea știrilor și articolelor de promovare.

Mai multe informații despre serviciu SEO în Moldova le aflați în timpul emisiunii online în data de 4 decembrie, la ora 13:00. În Press-center-ul Point.md este așteptată Alina Hasnaș (Fondatoare și Expert SEO Principal Seolitte, Prima agenție de Promovare Online din țară cu accent pe SEO). Discuția va fi deosebit de utilă tinerilor antreprenori, dar și celor care au afaceri medii și mari și vor să-și crească vânzările online.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!