Cum să nu fiţi înșelați de un magazin online?

09 июн. 2017, 16:00
668

Shoppingul la diverse magazine online - este una dintre cele mai răspândite modalităţi de a economisi timp şi să obţii lucrul necesar fără eforturi suplimentare. Noi putem face cunoştinţă cu produsul, practic mereu este posibilitatea de a vizualiza pozele produsului din diverse unghiuri.

De mult timp a devenit o obişnuinţă setarea diferitor filtre, care selectează mărfurile şi le compară cu cele analogice. Pentru a achiziţiona bunul necesar, poţi să nu ieşi din casă - curierul va livra totul chiar la uşa ta.

În plus, magazinul online are preţuri mult mai reduse, decât în magazinele cu amănuntul sau convenţionale. Acest lucru se datorează faptului că proprietarul nu achită întreţinerea spaţiilor comerciale. Şi, desigur, în astfel de magazine este imposibil să furi ceva, iar cumpărător poate fi oricine şi oriunde.

Însă pe lângă toate avantajele şi aspectele pozitive, care le oferă magazinele online, mulţi îşi pun întrebarea, că astfel de magazine - ar putea fi o afacere perfectă pentru escroci. "Ai achitat banii, marfa nu a fost livrată. Ei şi la cine vei merge? Vei suna - îşi vor cere scuzele de rigoare şi-ţi vor promite că vor investiga cazul, sau în genere nu va răspunde nimeni", - de regulă, acest fapt îl alertează cei, care nu au încredere în cumpărăturile prin intermediul internetului.

Price.md a decis să vă vorbească, despre cum să vă protejaţi şi să nu deveniţi o victimă a fraudei. 

În primul rând, acordaţi atenţia la proiectare. Dacă site-ul arată a fi întocmit "ca din topor" , descrierile abundă de greşeli gramaticale, o mulţime de secţiuni indică "Se află în dezvoltare", merită să abordaţi o atitudine dubioasă vis a vis de un astfel de magazin online. În general, vă recomandăm să consultaţi magazinele care deja au reuşit să-şi creeze o reputaţie. Însă se poate întâmpla ca produsul necesar să fie vândut doar în cadrul unui site lansat recent. În acest caz vă asumaţi toate riscurile.

În al doilea rând, un magazin online bun indică informaţia despre vânzător, modalităţile de achitare, schimbul şi returnarea produsului, despere condiţiile de livrare, precum şi diverse informaţii suplimentare.

În al treilea rând, în cazul în care magazinul oferă preţuri foarte scăzute - acesta poate fi un semnal de îngrijorarea. Nici un vânzător nu va activa cauzându-şi daune materiale. Iar dacă acesta este un magazin mic, e puţin probabil ca acesta să cumpere produsele la un preţ mai redus, decât acel preţ pe care-l oferă reţelele mai mari de comercializare.

În al patrulea rând, citiţi recenziile despre acest magazin online. Consultaţi forumurile, pentru a obţine o imagine amplă. Însă să vă încredeţi pe deplin, bineînţeles, nu merită - deseori astfel de recenzii pot fi fabricate. Dacă este prea puţină informaţie despre magazin, puteţi utiliza motorul de căutare. Dacă site-ul este unul fraudulos, sau alţi utilizatori au avut o experienţă neplăcută în urma cumpărăturilor, atunci veţi percepe foarte rapid acest lucru.

În al cincilea rând, verificați magazinul  pe site-urile specializate, cum ar fi SimilarWeb. Veţi putea afla aproximativ accesarea magazinului în decursul ultimilor şase luni. Dacă informaţia despre trafic lipseşte sau este indicată doar pentru ultimile luni, posibil, nu ar trebui să acordaţi încredere site-ului dat.

Şi ultimul punct - returnarea produsului sau a banilor. Magazinele private în astfel de situaţii au totul pregătit "pe rafturi" şi Dvs. puteţi mereu să pretindeţi la rambursarea banilor sau substituirea produsului. Dacă magazinul este unul fraudulos, puţin probabil să întâmpinaţi cel puţin o mică aluzie referitoare la returnare. 

Catalog de produse Price.md

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!