ECOFLOOR - eco-standarde în domeniul pardoselilor din Moldova

20 окт. 2017, 11:00
1448

La 23 octombrie își începe activitatea showroomul companiei "ECOFLOOR" Showroomul companiei ECOFLOOR este un proiect realizat de o echipă întreagă de inspiratori, investitori, furnizori și producători, cu contribuția designerului Evghenii Tiutiunic.

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale. Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege:

- GERFLOR (Franța, Germania);

- IVC GROUP (Belgia SUA);

- BERRY ALLOC (Belgia, Norvegia);

- СONDOR Carpets (Belgia);

- INTERFACE (Belgia);

- BALTERIO (Belgia);

- DR. SCHUTZ (Germania);

- STAUF (Germania);

- EKO HALI (Turcia);

- LOUISE DE POORTERE (Belgia); Tarkett (Olanda).

Ce sunt pardoselile ecologice?

Aceste produse pentru acoperirea podelelor și pereților, care nu prezintă pericol pentru sănătatea consumatorului, au următoarele caracteristici:

- conținut predominant de materiale naturale și/sau 100% reciclabile,

- nivel minim sau absent de emisii, contribuind la îmbunătățirea aerului din încăpere,

- nu emit substanțe nocive,

- nu cauzează alergii și alte boli.

Ce pardoseli ecologice sunt oferite de producători?

- linoleum natural (care are în componența sa ulei de in, rășină de conifere, făină de lemn (inclusiv din coajă de stejar de plută), coloranți naturali, praf de calcar)

- parchet laminat ecologic (tehnologia de producție nu necesită utilizarea aditivilor artificiali);

- pardoseli art-vinil din componente naturale 100%;

- parchet (din lemn masiv și blocuri de parchet);

- pardoseli sportive;

- mochetă din componente naturale, în rulouri și blocuri;

- covoare lucrate manual din bumbac, lână, mătase, sisal;

- iarbă artificială de peisaj;

- produse și materiale profesionale pentru montajul și îngrijirea pardoselii, pe bază de componente naturale.

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Decebal, 6/1 sau pe site, care a fost creeat de echipa Price.md - www.ecofloor.md.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

Bucurați-vă de cumpărături!

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!