Feca - acum e disponibil în Moldova prin site web.

16 июн. 2017, 16:30
1445

Constituită în anul 2011, FECA este un brand internațional cu magazine prin întreaga lume. Confruntând o creștere sănătoasă, deja până în 2014 brandul FECA putea fi găsit în mai mult de 200 de locuri de amplasare a magazinelor de clasă înaltă din Asia.

Acum, pentru prima dată în anul 2017, brandul e disponibil în Republica Moldova prin intermediul prezentului site web. FECA propune o linie sigură de accesorii pentru ventuze de înaltă calitate, care permit proprietarilor să economisească spațiu și să reducă nivelul de dezordine în casă. De la bucătărie până la camera de baie, de la spații largi în aer liber până la spații deschise, produsele FECA mențin ordinea pentru o lungă perioadă de timp.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Să aveți cumpărături plăcute!

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!