Maximum și-a actualizat magazinul online: confort la maxim ®

06 iul. 2018, 15:43
1203

Cumpără într-un click. Prieteni, echipa noastră a lucrat cu sârguință în ultimele luni la îmbunătățirea magazinului online.

Pentru noi este foarte important ca fiecare achiziție făcută la MAXIMUM, să aducă plăcere, iar cumpărăturile online nu sunt o excepție. Datorită colaborării cu proiectul Price.md, am realizat un design al site-ului modern, rapid, elegant și intuitiv, foarte comod de utilizat, atât la PC, cât și la smartphone și tablete.


Îți place să faci achiziții profitabile? De regulă, este mai profitabil de cumpărat în magazinele online, deoarece de multe ori prețurile sunt mai mici decât  prețurile cu amănuntul. Află ce fel de promoții și cadouri oferă magazinul acum. Vezi ce fel de  produse sunt la reduceri. Fii la curent cu ofertele noastre fierbinți. Fă cunoștință cu produsele prezentate în exclusivitate în rețeaua noastră. Înscrie-te și află primul despre cele mai profitabile oferte.


Ai nevoie de o alegere maximă? În magazinul online MAXIMUM vei găsi un catalog întreg de produse prezente în magazinele noastre, precum și mii de alte produse care nu pot fi găsite pe rafturile magazinelor fizice, dar care pot fi comandate online. Avem cea mai mare gamă de produse electronice din Moldova, aparate de uz casnic, precum și produse digitale, gadget-uri - iar alegerea este în continuă creștere.


Vrei să faci cumpărăturile mai confortabil? Întregul asortiment de produse este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile în săptămână, de aceea poți alege achiziția dorită oricând dorești. Folosește-te de funcțiile utile ale site-ului. Noi am realizat cel mai bun sistem de pe piață de căutare după modele, categorii și mărci. Catalogul simplu și sistemul de filtrare a mărfurilor după caracteristici, vor simplifica procesul de alegere. Nu poți să te decizi ce model să alegi? Pune produsele în comparație sau partajează un link cu cei care știu mai mult. Nu ești gata să faci astăzi comanda? Salvează produsul în favorite.

Ai nevoie de o consultație? Întreabă orice direct pe site-ul echipei de profesioniști maximum.md.


Garanția și service-ul sunt importante? Noi suntem un importator direct. Livrările noastre sunt furnizate numai de la producătorii oficiali și toate produsele sunt certificate. Oferim o garanție completă pentru orice produs, de la 2 la 10 ani. Cea mai bună rețea de service centre va permite să nu îți faci griji pentru ziua de mâine.

Siguranța și încrederea sunt importante? Suntem de 22 de ani pe piața moldovenească. Reprezentăm peste 300 de mărci mondiale. Suntem mândri de contractele exclusive cu Sony, Sharp, JVC, DeLonghi, Kenwood, Braun, KitchenAid, AEG, Electrolux, Zanussi, Dyson, Zelmer, Daewoo Electronics, Jetpik etc. Noi garantăm schimbul și returnarea mărfii în conformitate cu legea "Despre protecția drepturilor consumatorilor".

Plătești așa cum îți este mai comod! Astăzi avem la dispoziție toate metodele moderne de plată. Alege cea mai convenabilă metodă de plată: plata în numerar, cu cardul bancar, prin transfer, online și prin sistemele Pay-Net și Bpay, Webmoney, Яндекс.Деньги, WalletOne, PayEER, sau chiar în valută crypto, cum ar fi: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, etc.


Cumpără acum – plătește mai târziu. Condițiile împrumutului, de la partenerul nostru financiar – compania MaxCredit, asigură rate optime ale dobânzii și condiții flexibile de rambursare. Cumpără în credit sau în rate în condiții favorabile. Completează cererea pe site și trimite-o nouă.

Ridicarea din oficiu. Este foarte convenabilă pentru cei care nu sunt siguri dacă vor fi în timpul livrării la domiciliu sau la serviciu. Vino la un punct convenabil de ridicare, să te familiarizezi personal cu produsul, să alegi accesoriile, să obții sfaturi de specialitate, să plătești și să îți preiei comanda. Bucură-te chiar azi de cumpărătura făcută!

Livrare cu confort. Livrăm în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei. Orice achiziție va fi livrată cu ușurință la domiciliu. Acum nu trebuie să aștepți deschiderea magazinelor MAXIMUM în orașul sau satul tău. Oriunde nu ai locui, îți vom livra comanda rapid, comod și accesibil.

Motto-ul nostru este “clienții fericiți ─ patrimoniul companiei”, de aceea acordăm o atenție deosebită portofoliului brandului, gamei de produse, calității serviciilor și, desigur, prețurilor. Noi tindem spre faptul, ca toate mărfurile achiziționate în magazinele noastre să devină preferate în fiecare familie. Doar MAXIMUM.

Reamintim că Price.md oferă magazine online în chirie. Mai multe informații despre cum ți-ai putea crea și tu un magazin online, poți afla la numărul de telefon 079 970 999 sau să scrii pe adresa market@price.md

Sursa: price-md
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!