Shoeskids. Internet - magazin de pantofi pentru copii creat de echipa Price.md

10 окт. 2017, 13:00
668

În momentul în care copilul încearcă pentru prima dată să stea pe picioarele sale și să facă primii pași, în fața mamei apare o întrebare: „Unde să cumperi încălțăminte pentru copii, și cum să o alegi pentru fiecare sezon?“ Dar, despre cât de importantă este încălțămintea de calitate și alegerea ei corectă, se poate nici nu de vorbit. Aceste probleme rămân relevante deja nu primul an. Site-ul de încălțăminte pentru copii Shoeskids - vă va ajuta să răspundeți la întrebările dvs.

Magazinul online Shoeskids oferă o gamă largă de încălțăminte pentru băieți și fete de diferite modele, iar gama largă de încălțăminte este completată în mod constant cu diferite modele. Facând cumpărătura la noi, veți economisi o mulțime de timp! Nu veți fi nevoiți să vizitați zeci de magazine în căutarea încălțămintei potrivite ortopedice. Noi vă vom ajuta să alegeți mărimea și modelul potrivit, care va fi  ideal pentru copilul dumneavoastră.

Modelele sunt create în stil modern și actual, fiind luate în considerație toate tendințele modei în ceea ce privește încălțămintea pentru copii și adolescenți pentru fiecare sezon. Materiale de înaltă calitate  sînt utilizate pentru fabricarea încălțămintei, specială concepută pentru a menține sănătatea și confortul copiilor în acasă și afară. Toată încălțămintea este în primul rând confortabilă pentru piciorul copilului și fixează sigur piciorul, datorită elementelor de fixare, cum ar fi: catarame, velcro, șireturi sau fermoare. Detaliile fiecărei pereche  sînt gândite până la cel mai mic detaliu, ornamentele și decorațiunile sînt realizate cu pricepere, cu dragoste.

Site-ul Shoeskids este ușor de navigat pentru a găsi rapid modelul potrivit după sezonul și sexul copilului. Comandarea on-line este foarte rapidă și puteți cumpăra încălțăminte în orice moment convenabil pentru dvs. Vizitînd online magazinul Shoeskids, pentru copiii dumneavoastră vor fi întotdeauna - pantofi, mocasini, cizme, adidași sau sandale, în funcție de anotimp.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

Bucurați-vă de cumpărături!

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!