Apple Watch Series 3 va avea un nou design și modul LTE

07 aug. 2017, 11:00
1290

Apple este de planificare pentru a elibera ceasuri cu LTE modul în 2017, potrivit Bloomberg. Celulare modulul va permite ceasului să devină mai independent de iPhone.

Module de celule pentru Apple Watch va oferi Informații. Aceasta este o victorie mare pentru Intel. Compania a încercat mult timp să intre într-un contract cu Apple. Principalul furnizor de module celulare pentru produsele Apple a fost Qualcomm, dar ambele companii sunt acum implicat într-o bătălie juridică între ele.

Comentariu de la Bloomberg news, John Gruber,unul dintre cele mai respectate, la curent și citată de Mere bloggeri, a anunțat că ceasul va obține un nou factor de formă.

Despre Apple Watch Seria 3 este puțin cunoscut. Potrivit unor zvonuri, ceasul va avea ecran OLED, procesor modernizate și îmbunătățite baterie. Este de așteptat ca ceasul va fi prezentat în luna septembrie impreuna cu iPhone 8.

Într-un raport recent, Tim cook a arătat că vânzările Apple Watch în cel de-al doilea trimestru a crescut cu 50%, dar cifrele exacte nu sunt încă un secret. Cu toate acestea, Apple Watch este în continuare cel mai popular ceas inteligent din lume.

Smart Watch in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: applenou-top
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!